Bildirim
evcil hayvan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Maymun al -
evde bi tane varken ikinciye gerek yok
diyenler olur şimdi, Rottweiler cinsi köpek besliyorum, aylık masrafı çok fazla değil ancak hergün sokağa çıkarıp yürüyüş yaptırman gerekiyor. Tabii bu sorun kedilerde yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 16 Mayıs 2013; 11:28:43 > -
dayımın golden cinsi köpeği vardı 2 haftada bir falan mamasını alıyordu büyük torbada alırsa 1 ay falan gidiyor. o büyük torbanın fiyatı 50 lira civarı birde köpek çok az yiyordu anlam veremediğim bir şekilde. yani sana ortalama aylık en az 60 70 lira ya patlar. ha kedi alıp kendi yediğin yemeklerden de verebilirsin bu durumda beleşe gelmiş olur. -
Kedi al ufak sessiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Uygx
Kedi al ufak sessiz
"Benim belalı kedim" Animal Planet. Araştır derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayadır hamster besliyorum masrafıda yok. aylık 20 tl falan harcıyorum talaşına ve yemine, 1 ayda 1-2 paket talaş ve yem yetiyor. bakımıda kolay 4-5 günde bir talaş, 1-2 günde de suyunu değiştirmen yeterli. -
benim de hamster vardi.oneririm cok sevimli hayvanlar,bakimlari zor degil bi dr guzel bi kafes aldin mi tamamdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında aklımda kedi vardı ama golden cinsi köpekleride aşırı çok seviyorum. Fiyatları ne kadar bilen biri yazabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X