Şimdi Ara

Evcil hayvan (KEDİ) Şehirlerarasi otobüs ile seyahat etmeye izin verirlermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
31.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Soru başlıkda açık ve nett

şehirlerarasi firmalarla götürmeye izin verirlermi

İstanbul seyahat i aradım hayır dedi herif

Geç bir cevap ama ben Istanbul - Tekirdağ arasında Parmak turizm ile taşıyorum ufaklığı. Hani şu Doblo - Kangoo tarzı araçlar varya, onlar alıyor.

Normalde karayolları taşımacılığı kanunlarına göre canlı hayvan taşımak yasaktır kafeste dahi olsa.
  • merabalar benm 1 aylık kedim var.antalyadan istanbula götürmem gerekiyor onu.ulusoyu aradım bagajda izin verdiklerini havasız kalmıycağını kedinin orda da klima oldğunu söylediler.sizce bişey olur mu eğer orda götürsem.teşekkürler
  • Kendi kedimden biliyorum vermiyorlar. Bazıları bagaja koyalım dior ki oda cok sakıncalı cunki yolculuk halinde bagaj bolumu ısınabiliyor ve hayvanı oldurebiliriz oraya koyarsak :S
  • hortlatcam konuyu ama yokmudur bunun başka bir çözümü ya kedim dogurdu toplam 4 yavru 1 anne kediyle eskişehirden trabzona gitmem gerekiyor napıcamı şaşırdım valla
  • otobüsle götürürsünüz,önceden sormanızda fayda var.
  • Resmi yönetmeliğe göre otobüsün içine yanınıza alamazsınız.Ama bagajda taşıyabilirsiniz.Bu sizin yasal hakkınız kolay gelsin
  • Kediyi sakın otobüste götürmeyin, yol boyunca hem aç kalıcak hem miyavlayacak hem tuvaleti gelecektir, korkudan da ölebilir. Ya bir komşu veya tanıdığınıza bakmasını rica edin ya da uçak kullanın
  • Yan koltuğu da satın alın, kafaniz rahat etsin koyar kutusuna yan koltukta götürür getirirsin
    kimse de bişi demez sanmam ben öyle yapardım kedi ufak köpek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya nası izin vermiyolar.Salla bagajı magajı karton kutuyla bile gider ama bi kedi kafesi bulabilirseniz iyi olur,hayvan nasolsa sizi biliyo,yabancı olsa sabaha kadar miyavlar ama sizde sıkıntı olmaz,koyarsın kafese altına biraz kum falan(pek lazım olmaz ama) arada bi yemek verirsin,al bacak arana git kim karışcak sana,bizim İzmirden Sivasa balık götürmüşlüğümüz var otobüsle

• İki yıldır 300 km lik yok gidip geliyoruz 4 ayda bir falan. Bi miktar sedapeti veriyoruz pek sıkıntı yaşamıyoruz. Şimdiye kadar ben bunu almam falan diyen otobüs çıkmadı, cikamazda. Hatta kaptan falan az bi hayvan severse içeri alıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.