Şimdi Ara

Evcil hayvan (KEDİ) Şehirlerarasi otobüs ile seyahat etmeye izin verirlermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
31.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şehirlerarasi firmalarla götürmeye izin verirlermi

İstanbul seyahat i aradım hayır dedi herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 25 Mayıs 2010; 23:58:04 >

• Bazıları veriyor diye biliyorum
    Ama hayvanı bagaj bölümüne koyuyorlar diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 25 Mayıs 2010; 23:57:03 >
  • hayWanlara izin vermiyolar diye biliyorum
  • wallami ölürmü acaba kedi orda yaw kafesde yolculuk ankaradan istanbula (tekirdağ) olcak
  • hayır dedıyse olmaz tabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

wallami ölürmü acaba kedi orda yaw kafesde yolculuk ankaradan istanbula (tekirdağ) olcak

ooo bagajda kedı buharlasır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkllr

hayır dedıyse olmaz tabı

o firma öle dedide başka firmalara sormadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmuyormu ?
    Benim dediğim uçakta olabilir belki çok emin değilim.
    Ama bir tanıdık hayvanı(kedi) istanbuldan adanaya götürmüştü onu hatırlıyorum, uçaklamı otobüslemi pek hatırlayamıyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 26 Mayıs 2010; 0:02:31 >
  • quote:

quote:

wallami ölürmü acaba kedi orda yaw kafesde yolculuk ankaradan istanbula (tekirdağ) olcak

o zaman babamla arabayla yollicam kediyi of of

• bazı firmalar alıyor.
    ankara-izmir pamukkale ve anadolu turizm alıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

bazı firmalar alıyor.
    ankara-izmir pamukkale ve anadolu turizm alıyordu..

Pamukkalede bizim oraya tekirdağ gitmez pof
  • quote:

quote:

quote:

o zaman babamla arabayla yollicam kediyi of of

Hiçbirşey olmaz otobüs bagajında kediye.Mola yerinde çıkarırsın havalandırırsın kutusunu temizlersin yemeğini suyunu verirsin,koyarsın yine kutuya.
    Yalnız her firma almaz ona göre baştan sor.Baya tecrübem var bu konuda sorun olursa pm ulaş

• Bende hayvan kargo olayını araştırıyorum.Yavru golden vercek forumdan bir arkadaş dio kargo parasını ödersen veririm dedi.Bilgisi olan varmı?
  • Bu bizim için de sorun oluyor muhabbet kuşumuz var yanımıza aldırmıyorlar yasak diyorlar bagaja koyduruyorlar illa orada da nefessiz kalır mı diye güvenip de veremiyoruz bagajda kafesin üstüne valiz falan yığarlarsa nereden nefes alacak hayvan?
  • en iyi çözüm arabayla yollamak
  • Eczaneden Largactil al ve bir tabletin 1/4'ünü aç karnına içir, uyurken yanına al. Senin kontrolün altında olur her şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Eczaneden Largactil al ve bir tabletin 1/4'ünü aç karnına içir, uyurken yanına al. Senin kontrolün altında olur her şey

Bu fikirde aklıma gelmişdi ama ilaç ismi olarak bilmiyordum dostum teşekkürler nedir nekdrdır bu ilaç ve her eczanede bulabilirmiyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Eczaneden Largactil al ve bir tabletin 1/4'ünü aç karnına içir, uyurken yanına al. Senin kontrolün altında olur her şey

Bu fikirde aklıma gelmişdi ama ilaç ismi olarak bilmiyordum dostum teşekkürler nedir nekdrdır bu ilaç ve her eczanede bulabilirmiyim?

Üstad kedinin yaşı kaç, kilosu nedir?
  • Arkadaşlar ben ördeğimi kutunun içine koyup o kadar sıcakta antalya-anamur arası bagajda anamura gönderdim.Gerisini siz düşünün birde benim hayvanlar leş gibi kokuyordu dışkı yapıyorlardı çok
  • Arkadaşlar yardımcı olacağına inandığım bir bilgi vermek isterim:
    Kamil Koç bagajda da olsa kedi ile seyahat konusunda yardımcı olan otobüs firmasıdır.
    Tamamen uyutulmuş bir şekilde aldıkları doğru ancak; başka çözümleri de var. Anestezi ile uyutulması sonrası kendi kusmuğu sonucu boğulup ölme riskini asla almayın!!!!!
    Seyahat edecekseniz ve yanınızda kediniz olacaksa Plegicil adında bir damla var, yatıştırıcı ve mide bulantısını giderici. Yolculuğa 12 saat kala kedinize su dışında yiyecek vermeyin ki midesi bulanmasın. 3,5 kg kedim için 4damla ağzına damlattım ve çok rahat bir yolculuk geçirdik. Otobüs muavini de anlayışlıydı ve molalarda kedimi yanıma almama izin verdi. Kafesine olaki altına kaçırırsa diye bir havlu koyabilirsiniz ve sevdiği küçük bir oyuncak kendini güvende hissetmesini destekler. Ayrıca gece yolculuğunu tercih etmenizi öneririm.

iyi yolculuklar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.