Şimdi Ara

Evcimik.Com Tanışma Paketleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4.5 kg, 5 kg ve 10 kg pirinç ambalajları mevcut. Loyal 4.5 kg veya Almaeda 5 kg öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evcimik.com

4.5 kg, 5 kg ve 10 kg pirinç ambalajları mevcut. Loyal 4.5 kg veya Almaeda 5 kg öneririm.

Loyal sitede var mı 5 kg . Göremedim. Ben mobilden giriyorum siteye inan site kötü .

Link varsa paylaşır mısın

Loyal mi almaeda mi bu arada hangisini alayim

• 900 gram nedir ya. Niye?
  • fıstıktan sonra basmati lobisi çıktı ortaya :)

• ekdellal kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 10 kg için kampanya yaptık. Daha önce Basmati kullanmayan arkadaşlar, deneyebilmek için daha düşük gramajlı ürün üstelikleri için bu kampanyayı yaptık.

• Tamam onu anladım da. Neden 1kg değil de 900gram ambalaj. 4,5kg pet ayçiçek gibi. gramajla oynayarak algı oluşturmak yeni trend galiba. Bu arada kapatıyoruz'un sahibi de sizdiniz sanırım. Farklı pazaryerlerinden 5-6 defa 10 ve 5kg lık basmatiler aldım memnunum. Zerrin ve müjde.
  • siyah paket tastea seylan çayı da almıştım nasıl demlenir tüyoları paylaşırmısınız...

• ödeme adımında havale dışındaki seçeneklerde komisyon çıkıyor sanırım, yada ben bulamadım çok karışık
  • Loyal Basmati 10 kg için yeniden kampanya yapacak mısınız acaba? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimec

ödeme adımında havale dışındaki seçeneklerde komisyon çıkıyor sanırım, yada ben bulamadım çok karışık

Bende öyle anladım, sormak için sayfayı kapadım şimdi hata veriyor ödeme ekranı. Havale yapınca sanırım komisyon alınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Bu ne öngörüşlülüktür yiğidim. Tanımak istiyorum seni, malı şıp diye anlıyorsun.

Alıntıları Göster
    belki blokladi, sonra ekran görüntüsü aldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

Açıkçası onu ben de merak ettim. 5-6 farklı markanın en ufak paketleri hep 900 gramlık. Gramajdan değil de ambalaj dayanıklılığı ve maliyeti ile ilgili olabilir. Çünkü yerli pirinç gibi basit plastik ambalaja sahip değil, daha kalın ve dayanıklı bir ambalajı var. Belki de minimum maliyeti bu ölçüler ile yakalayabiliyorlardır.

• niyatovic kullanıcısına yanıt

Merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz. Kaynamış suyu 90 dereceye kadar soğutup, bu su ile demleyiniz. Tercihen porselen veya cam şenlikte en az 15 dakika demlenmeye bırakırsanız daha iyi olur. Çayın tadı yumuşak olduğundan yerli çay ile karıştırmıyorum çünkü karışım Seylan çayının kendine has tadını bozuyor. Onun dışında, çay miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsinşz. Afiyet olsun.

• alimec A kullanıcısına yanıt

Evet, Paytr %3 komisyon alıyor. EFT/havale kullanabilirsiniz.

• GateFLY kullanıcısına yanıt

Şu anda öyle bir planımız yok ama fiyatlar zaten çok uygun. Pazaryeri sitelerindeki fiyatlar ile karşılaştırırsanız, bu kalitedeki bir pirincin bu fiyata gerçekten çok uygun olduğunu görebilirsiniz.

• Hocam kusura bakma ama mik mik mik yonca evcimik diyesim geldi kendimi tutamıyorum hayırlı işler.
  • evlilik tanışma pakerti diye girdim. meğerse çaymış 

• hakim bey kullanıcısına yanıt

Logomuz da yonca zaten. O yüzden diyebilirsiniz :)

• PAYTR komisyonu kaldırılmıştır. Bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.