Şimdi Ara

Evcimik.Com Tanışma Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son yıllarda çeşitli pazaryeri sitelerinde satmış olduğumuz gıda ürünlerini, pazaryeri sitelerinin komisyon ve kargo ücretlerindeki aşırı yükselişlerinden dolayı kendi olanaklarınız ile satmaya karar vererek evcimik.com e-ticaret sitemizi kurduk.

Sitenin tanıtımı için yapacağımız kampanya çerçevesinde, çay ve basmati pirinçleri içeren bir tanışma paketi ve bu pakette kullanabilmeniz için 20 TL'lik indirim kuponu (TANISMA20) tanımladık.

Tanışma paketi içeriği:

Seçeceğiniz 1 paket çay + 1 Adet Loyal Basmati Pirinç 900 Gr + 1 Adet Almalek Basmati Pirinç 900 Gr + 1 Adet Almaeda Basmati Pirinç 900 Gr

Çay Çeşitleri:

• Tastea Pure Ceylon Tea 400 Gr - 1. Kalite, iri kıyım Super Pekoe %100 Saf Seylan Çayı
    • Tastea Earl Grey Tea 400 Gr - %80 oranında 1. Kalite, iri kıyım, Super Pekoe Seylan Çayı + %20 oranında 1. Kalite Rize Mayıs Çayı
    • Ahmad Tea Extra Special Tea 500 Gr - Hafif Bergamot Aromalı
    • Ahmad Tea Earl Grey Tea 500 Gr - Tam bergamot aromalı
    • Ahmad Tea Ceylon Plus Tea - Kokusuz, aromasız

Pirinç Çeşitleri:

Loyal, Almalek ve Almaeda Basmati pirinçleri 1. kalite, en uzun taneli basmati pirinçleri olup, tamamı Hindistan'dan ithal edilmektedir.

Besin değerleri olarak, sporcular, şeker hastaları ve gluten intoleransı olanlar için doktor tavsiyesi ile, lezzet olarak da tadımcılar tarafından tavsiye edilen Basmati pirinçlinin en kalitelisini, şimdi en uygun fiyatlar ile satın alabileceksiniz.

Kuponsuz fiyatı bile yerli pirinçlerin altında olan, 1. Kalite ithal çayları ve basmati pirinçleri kupon kodu ile 83,71 TL’ye satın alabileceksiniz.

Satın alımlarınızı kredi kartı veya EFT/Havale yöntemi ile yapabilirsiniz.

Alışverişleriniz için www.evcimik.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Not:

1. Bu haftaya özel (15-21 Şubat 2021) TANISMA20 kupon kodu sadece Tanışma Paketi'nde geçerlidir.
    2. 150 TL altında 9,99 TL kargo ücreti bulunmaktadır.

• Dükkanın

• Hayırlı

• Evcimik.Com Tanışma Paketleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğurlu

• Adam efendi efendi indirim kuponu paylaşmış, dükkanın hayırlı olsuncu ergenler basmış konuyu. Kulak asma hocam sen bu kuneklere. Hayırlı olsun siteniz. Basmatı çok duyuyorum bu ara ama hiç denemek nasip olmadı. Tadı nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10kg loyal basmati almıştım,hanım pişirdi baya güzeldi,arkadasın ürünü iyiydi çay almadığım için çaylara bişy diyemem ama loyal basmati harikaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 15 Şubat 2021; 15:5:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

helal hocam maldan anliyorsun
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Basmati pirinç besin değerleri ve lezzet olarak yerli pirince göre farklılık içerdiği için, özellikle şeker hastaları ve sporcular tarafından kullanması tavsiye edilen bir pirinç türüdür. Glisemik indeksi düşük olduğundan daha fazla su kaldırır ve pilav tane tane olur. Tanışma paketinde, Denemeniz amacıyla 3 adet 900 gr paket bulunmaktadır.

teşekkürker.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Adam efendi efendi indirim kuponu paylaşmış, dükkanın hayırlı olsuncu ergenler basmış konuyu. Kulak asma hocam sen bu kuneklere. Hayırlı olsun siteniz. Basmatı çok duyuyorum bu ara ama hiç denemek nasip olmadı. Tadı nasıl acaba?

Al hocam. Beğenmeyen az kişi gördüm. Beğenmezsen burdayım ben. Açık adres yollarım. Kargo parası benden. Hediyen olmuş olur Evcimik.Com Tanışma Paketleri 

• göktuğbey kullanıcısına yanıt

Güzel yorumunuz için Teşekkürler. İthal çay kullanıyorsanız, çayların da kalitesinden memnun kalacağınıza eminim.

Afiyet olsun.

• quote:

Bu ne öngörüşlülüktür yiğidim. Tanımak istiyorum seni, malı şıp diye anlıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma saçma yorum yapan dandikler geçenki konuyu bilmeyenler gereksizler 10 kg loyal imizi aldık çol sağol hocam on numara adamsın yeni kampanya hayırlı olsun

• quote:

İyi maldan anlıyorsun dehşet Evcimik.Com Tanışma Paketleri 

• Ya adamdan biz rica ettik, tanışma paketi yapalım diye
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, afiyet olsun. Daha fazla kişinin faydalanabilmesi için konuyu öne çıkartırsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evcimik.com

Teşekkürler, afiyet olsun. Daha fazla kişinin faydalanabilmesi için konuyu öne çıkartırsanız çok sevinirim.

Sadece basmati pirinç için tekrar kampanya yapacak mısınız?

• Tanışma paketinin linki yok mu ben bulamadım.

• Hocam merhaba, siparişi oluşturdum..ilave pirinç eklemek istiyorum hem kargodan kurtarayim hemde ayrıca bir daha uğraşmayayim..sence en iyi pirinç hangisi kalite anlamında..ayrıca neden 5kg lik princ yapmiyorsun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.