Şimdi Ara

Evcimik.Com Tanışma Paketleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 3 çuval (toplam 15 kg) Müjde Basmati pirinç kullandım, çok da memnun kalarak...

Merek ettiğim konular;

• Zerrin denemek isterim, Müjde ile kıyaslarsak, kalitesi nasıldır?
    • Loyal denemek isterim, ama 5 Kg lık paket yok. Loyal en iyisi midir? Müjde ile arasında ne fark var?

Teşekkürler...

• Aboneyim babone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarim.kilo cay (bazilari yarim kilo bile degil) 50 tl vay canina .Pirincide hic yemem ondan iyy.Normal princin suyumu ckmis.14 tl ye 1 kilo baldo aliyorum yetiyor.Parasi coklar girsin alsin.Yarim kilo caya 50 tl mi verilir ya cay bu sonucda ney sanki.Obur urunlere bakmadim bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Daha önce 3 çuval (toplam 15 kg) Müjde Basmati pirinç kullandım, çok da memnun kalarak...

Merek ettiğim konular;

• Zerrin denemek isterim, Müjde ile kıyaslarsak, kalitesi nasıldır?
    • Loyal denemek isterim, ama 5 Kg lık paket yok. Loyal en iyisi midir? Müjde ile arasında ne fark var?

Teşekkürler...

Mujdeyle Zerrin arasında fark göremedim ben. İkisi de iyiydi.

• Merhaba;

çay fiyatları maalesef ithalat vergilerinin yüksekliğinden dolayı bu halde. Pirinç ise besin değerlerinden dolayı dağa çok sporcular ve şeker hastaları tarafından kullanılan bir türdür. Geçtiğiniz senelerde fiyatları yerli pirince göre çok yüksekti ama şu anda yerli pirinçten daha düşük. Hem lezzet hem de besin değerleri açısından bir çok artısı olan bu Pirinci denemenizi öneririm.

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Basmati pirinçte Loyal markayı tavsiye ederim. Loyal’de 4.5 kg ambalaj mevcut ama henüz siteye koymadım. Bu akşam o ürünü de listelerim.

• Bir adet tanışma paketinizden sipariş verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evcimik.com

Merhaba;

Basmati pirinçte Loyal markayı tavsiye ederim. Loyal’de 4.5 kg ambalaj mevcut ama henüz siteye koymadım. Bu akşam o ürünü de listelerim.

Az önce sipariş verdim. Sorun çıkmazsa, devamlı alışverişimiz olur. şimdiden Teşekkürler...

• Hocam merhaba.Çay için hangisini önerirsin?Bergamotlu tarzı çaylar seviyorum.Ağır olmayan ve buna benzer çay hangisidir_Ona göre sipariş vereceğim. @cemcubuk

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Çay olarak kendi markamız olan Tastea Earl Grey çayı önerebilirim. Çünkü gerçekten en üst kalite Seylan çayı ile üretilmiş bir üründür. Fakat bergamot aromasını hafif olarak seviyorsanız, hafif aromalı olan Ahmad Tea Extra Special alabilirsiniz ya da Tastea Pure Ceylon Tea ile Tastea Earl Grey Tea alıp, karıştırarak kullanabilirsiniz.

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Merhaba;

mesajı geç gördüm malesef. sizin kargo yarına kaldı. ürünlerden memnun kalacağınıza eminim.

• quote:

Merhaba;

Ben Trendyol uzerinden aldım, henuz kargoya verilmedi, geldiğinde yorumlarımı yazarım

• seal707 S kullanıcısına yanıt

Merhaba, 4.5 kg yarın gümrükten çıkıyor. O yüzden bekletiyorum sizi. Kusura bakmayın lütfen gecikme için.

• quote:

Merhaba,

Basmati pirinç besin değerleri ve lezzet olarak yerli pirince göre farklılık içerdiği için, özellikle şeker hastaları ve sporcular tarafından kullanması tavsiye edilen bir pirinç türüdür. Glisemik indeksi düşük olduğundan daha fazla su kaldırır ve pilav tane tane olur. Tanışma paketinde, Denemeniz amacıyla 3 adet 900 gr paket bulunmaktadır.

teşekkürker.

Hangi kargo ile çalışıyorsunuz acaba?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Mng kargo ile gönderim yapıyoruz.

• trendyoldan xs atesolcer 38 liraya aldim. sizde 2 katindan fazla 😅

• aslimdayok kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Sipariş no #KC1DBYOZJP, kargoya verildi gözüküyor. Takip no verirmisiniz.

• Bergamot sevmiyoruz. Kokusuz güzel bir çayınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.