Şimdi Ara

EVDE 1400 W LİK ARAÇ ANFİSİNİ NASIL BESLERİM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayar psu sunda hiç denemedim, otolarda özellikle kullanılmakta olduğunu biliyorum
    sen denemişsin heralde ki emin konuşuyorsun, eğer yanlış bilgi varsa özür dilerim,
  • ben evde 12 VOLT 15 AMPER
    METAL KASA kamera ve led adeptörüyle 4x150watt rms değerinde mc cloyne alman malı anfiyle 2x250 watt pioner + 2x700 watt pranna(rms değerlerini bilmiyorum)+2x400watt rms 30cm kenwood subwoofer ve 4x300 watt tviteer bağlı sistemi çalıştırmaktayım son sesde sesi bozmuyor fakat son sesde bazı müziklerde baslarda bayılmalar oluyor..o halinde bile inanın evin titremeyen bir yeri kalmıyor..12 voltluk 30 amper 360 watlık modelini almayı düşünüyorum onunla besleyeceğim fiyat kargo dahil 45 tl..bence bu iş için en uygunu SMPS fanlı yada fansız adaptörlerdir 1 yıldır kullanıyorum fansız 15 amperlik modeli fazla ısınmıyor bile.fiyat olarakta ps powerinden uygun tavsiye ederim..hiç başka birşeye bakmayın..büyük trafolu kullanırdım eskiden yıldırım marka 12 volt 10 amper kesinlikle ondan üstün zaten trafoluların fiyatları uçuk 20 amperliği 250 tl..
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Yani bu bahsettiginiz smps 30A adaptor ile 5 adet farkli guclerde anfimi calisiyor
    iyiymis... Pardon biranlık dalgınlığıma gelmiş,, 4 çıkışlı 1 anfi ve gereğinden fazla hoparlör varmış,, bu şekilde besliyebilir.
    pc powerini elinde olanlar hazirda fazladan kullanabilecekler icin iyi olur,, diger turlu tek basina saglam bir smps daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 25 Kasım 2014; 23:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat_0025

ben evde 12 VOLT 15 AMPER
    METAL KASA kamera ve led adeptörüyle 4x150watt rms değerinde mc cloyne alman malı anfiyle 2x250 watt pioner + 2x700 watt pranna(rms değerlerini bilmiyorum)+2x400watt rms 30cm kenwood subwoofer ve 4x300 watt tviteer bağlı sistemi çalıştırmaktayım son sesde sesi bozmuyor fakat son sesde bazı müziklerde baslarda bayılmalar oluyor..o halinde bile inanın evin titremeyen bir yeri kalmıyor..12 voltluk 30 amper 360 watlık modelini almayı düşünüyorum onunla besleyeceğim fiyat kargo dahil 45 tl..bence bu iş için en uygunu SMPS fanlı yada fansız adaptörlerdir 1 yıldır kullanıyorum fansız 15 amperlik modeli fazla ısınmıyor bile.fiyat olarakta ps powerinden uygun tavsiye ederim..hiç başka birşeye bakmayın..büyük trafolu kullanırdım eskiden yıldırım marka 12 volt 10 amper kesinlikle ondan üstün zaten trafoluların fiyatları uçuk 20 amperliği 250 tl..

12 voltluk 30 amper 360 watlık smps dan bahsediyorsunuz sanırım ?

Yannız verdiği gerçek değer olmayabilir çünki 360 watt güç çekip 30 amper vermesi için bu ürünün % 100 başarımlı bir ürün olması gerekir.

12 volt * 30 amper = 360 watt yapar
    Ancak günümüzde 80 PLUS sertifikasına sahip olan MARKA ürünler bile % 100 başarımlı değiller, başarım oranları % 80 dolaylarında ve fiyatları oldukça yüksek.

39 TL lik (kargo hariç) asya ülkesi belirsiz marka ve belirsiz firma üretim, ürünün 360 watt çekip 30 amper vermesi İMKANSIZ demek sanırım doğru olur.

Ama asıl merak ettiğim nokta 30 amper verdiğini iddea eden bu ürünün gerçekte kaç amper verdiği olacaktır. Yada 360 watt dan daha fazlasını çekecektir ama 39 TL ... ye bu olabilir mi

EKLEME:
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/12v-30-amper-smps-adaptor-12-volt-30a-metal-kasa-135047559?gclid=Cj0KEQiA7tCjBRDulMny5rfM0dkBEiQA7fcshTdJven8qW1fNeQu6XeEq-6NXmIXycZLlctfCNkAN9gaAgXF8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

iLAN bu olmalı ürün özelliklerinde

***Çok yüksek verimlilik(%80 e kadar)***

Yazılmış bu durumda %80 Başarım olduğuna bile ürünün şüpheliyim ama zaten % 80 de 360 watt ile 30 amper vermesi söz konusu değil.

Hoşçakalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

quote:

Orijinalden alıntı: nihat_0025

ben evde 12 VOLT 15 AMPER

12 voltluk 30 amper 360 watlık smps dan bahsediyorsunuz sanırım ?

Yannız verdiği gerçek değer olmayabilir çünki 360 watt güç çekip 30 amper vermesi için bu ürünün % 100 başarımlı bir ürün olması gerekir.

12 volt * 30 amper = 360 watt yapar
    Ancak günümüzde 80 PLUS sertifikasına sahip olan MARKA ürünler bile % 100 başarımlı değiller, başarım oranları % 80 dolaylarında ve fiyatları oldukça yüksek.

39 TL lik (kargo hariç) asya ülkesi belirsiz marka ve belirsiz firma üretim, ürünün 360 watt çekip 30 amper vermesi İMKANSIZ demek sanırım doğru olur.

Ama asıl merak ettiğim nokta 30 amper verdiğini iddea eden bu ürünün gerçekte kaç amper verdiği olacaktır. Yada 360 watt dan daha fazlasını çekecektir ama 39 TL ... ye bu olabilir mi

EKLEME:
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/12v-30-amper-smps-adaptor-12-volt-30a-metal-kasa-135047559?gclid=Cj0KEQiA7tCjBRDulMny5rfM0dkBEiQA7fcshTdJven8qW1fNeQu6XeEq-6NXmIXycZLlctfCNkAN9gaAgXF8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

iLAN bu olmalı ürün özelliklerinde

***Çok yüksek verimlilik(%80 e kadar)***

Yazılmış bu durumda %80 Başarım olduğuna bile ürünün şüpheliyim ama zaten % 80 de 360 watt ile 30 amper vermesi söz konusu değil.

Hoşçakalın.

okadarını bende biliyorum 1 yıldır aynı markanın 15 amperliğini kullanıyorum ısınma sorunu bile olmuyor fansız olmasına rağmen pc powerinin 80plus modelleri 500 vatlıkları 150 tl den aşağı deyil smps lern 72 tl ye 45 amperliği varr daha yetmiyorsa bunu al dahada yetmiyorsa 60-70 amperlik olanı var pc powerinde vay bütün kabloları söyle yapacaksın yok şu kabloları exsiye yok 5 voltuda birleştireceksin yok paralel bağlatı.demek istediğim aynı işi daha pratik ve ucuz yolla çözülebilir..ayrıca adaptörü aldım sonuç mükemmel ses gücü arttı bayılma kalmadı akımı ölçtüm 27.6 amper:)) 40-60 tl ye aynı işi fazlasıyla görecek cihaz varken 150-200 tl pc poweriyle anfi çalıştırmak bana mantık dışı gelir.anlaşıldı sende para çok..20 seneden beri evde oto tesisatı kullanıyorum ve bana göre en uygun ve verimli cihaz şimdilik bu....

-----39 TL lik (kargo hariç) asya ülkesi belirsiz marka ve belirsiz firma üretim, ürünün 360 watt çekip 30 amper vermesi İMKANSIZ demek sanırım doğru olur......
    pc poweriyle karıştıma bunu sen..tamamen farklı cihazlar bunlar kullanım alanları açısından ama en azından kamera ve led adaptürü güç sarfiyatı açısından bizim kullanım amacımıza daha uygun..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.