Şimdi Ara

Evde 4.5G Kampanyası - Sınırsız 50 GB İnternet 89 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde 50 gb paketini daha pahalıya satıyor turkcell ama şu linkteki kampanya evinde sabit internet olmayanlar için iyi gibi...

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/evde-4-5g-kampanyasi

Evde 4.5G Kampanyası - Sınırsız 50 GB İnternet 89 TL

50GB sınırsız internet paketi adil kullanım kotası bittiğinde hız 128kbps’a düşerek devam eder, bitmez.

Dikkat edilmesi gereken kampanyaya katılım sadece Bodrum,Çeşme ve Kızıltopraktaki ilgili Turkcell İletişim Merkezlerinden yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 16 Nisan 2016; 16:53:04 >

• Bunu bekliyordum. Evet sadece bahsedilen yerlerde geçilebilir. Turkcell'e çok istek geliyormuş yazlık evlerde ve teknelerde internet kullanmak için.

Ayrıca belirteyim yılbaşına doğru Türkiye geneline dağılacak. Turkcell şuan altyapıyı test edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotalar bu seviyede mi olacak yoksa artacak mı? Çünkü şu anda evde internete 79 TL verip 16 Mbps alamamaktansa Turkcell'e gerekirse 100 TL bile verilip 150 - 200 GB AKN'li alınabilir. Ya da AKK sonrası hızda bir değişiklik olursa. Bu konularda bilginiz varsa aydınlatır mısınız?

Benzerini Vodafone'da yapıyor ama kota sadece 15 GB, o yüzden yanaşmadım.
  • Şu Mobil İnternetin,sınırsız paketlerinin ucuzlamasını göremeden ölüp gidicez.
    Ona yanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Kotalar bu seviyede mi olacak yoksa artacak mı? Çünkü şu anda evde internete 79 TL verip 16 Mbps alamamaktansa Turkcell'e gerekirse 100 TL bile verilip 150 - 200 GB AKN'li alınabilir. Ya da AKK sonrası hızda bir değişiklik olursa. Bu konularda bilginiz varsa aydınlatır mısınız?

Benzerini Vodafone'da yapıyor ama kota sadece 15 GB, o yüzden yanaşmadım.

Kotalar aynı kalacak. Ancak kota sonrası 128 kbps hızların artması söz konusu. Ağustos ayında ADSL kullanıcıları için adil kullanım hızı artacak Turkcell bunu bekliyor ona göre hız seçilecek.

• Turkcell en azindan paket cikariyor, digerleri anca seyreder.

• O zaman pek umutlanacak bişey yokmuş. ADSL için kotalara 25 - 50 GB'lık bir artış olacak. Kota sonrası hızında 5 Mbps'e yükseleceği dedikoduları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Mobilde zaten sınırsız hız dünyanın hiçbir yerinde yok. Ama şöyle uygun fiyata 300 - 400 GB gibi kotalar olsa ve bizi 1990'lardan kalma bakırlara muhtaç bırakmasalar olmaz. Özellikle Türk Telekom çalışanı doğru söylüyorsa biz ADSL kullanıcıları bittik.
  • 128kbps
  • Ağustos ayına şurda 4 ay kaldı. 4 ay bekledik bi 4 ay daha bekleriz.
  • 128 kb

• 2600 frekansı boşuna alınmadı.Ağustostan sonra makul bir hıza çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Mobilde zaten sınırsız hız dünyanın hiçbir yerinde yok. Ama şöyle uygun fiyata 300 - 400 GB gibi kotalar olsa ve bizi 1990'lardan kalma bakırlara muhtaç bırakmasalar olmaz. Özellikle Türk Telekom çalışanı doğru söylüyorsa biz ADSL kullanıcıları bittik.

Ingilterede Three adli operatorde sinirsiz hiz be sinirsiz kota var

• Pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Pahalı

Ama diğerlerinin yanında epey uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 nedir arkadasim bari 50gb kotali diyeydin ey trkcll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 18 Nisan 2016; 10:49:29 >
  • Akn sonrası hız 1mbps olsa bodruma gidip geçecektim ama 128 kbps çok düşük bir hız birinin operatörlere 2016 yılında olduğumuzu hatırlatması gerek.

• Exclusively E kullanıcısına yanıt
    Süper o halde hep beraber İngiltere'deki o operatöre geçelim.
  • Hort olacak ama olsun. Çünkü turkcell milleti kandırmayı bıraksın. 50 gb kotalıyı geçen sene kullandım. Günde 10 gb yiyor. Ne yapsanız olmuyor. Nasıl bir sistem kurdularsa kotayı çatır çatır yiyor. Evdeki adsl gibi değil. Normal evimde 50 gb kota 25 gün gidiyor. Yazlıkta ise turkcell kotası 5 günde bitiyor. SAKIN BULAŞMAYIN. Şikayet com sitesine girin bakın. Millet isyanlarda. Modeme 200 TL para verdim ve 3 ay yazın kullandım ama bu sene kullanmayı düşünmüyorum. İsteyene modemi satabilirim. Bi enayi arıyorum yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baturalpalp

Hort olacak ama olsun. Çünkü turkcell milleti kandırmayı bıraksın. 50 gb kotalıyı geçen sene kullandım. Günde 10 gb yiyor. Ne yapsanız olmuyor. Nasıl bir sistem kurdularsa kotayı çatır çatır yiyor. Evdeki adsl gibi değil. Normal evimde 50 gb kota 25 gün gidiyor. Yazlıkta ise turkcell kotası 5 günde bitiyor. SAKIN BULAŞMAYIN. Şikayet com sitesine girin bakın. Millet isyanlarda. Modeme 200 TL para verdim ve 3 ay yazın kullandım ama bu sene kullanmayı düşünmüyorum. İsteyene modemi satabilirim. Bi enayi arıyorum yani :)

Merhaba. Bu tür sistemlerde upload ve download beraber hesaplanıyor diye biliyorum belki ondan tüketiminiz çok olmuştur. Sizdeki Vınn Wifi hangi modeli öğrenebilirmiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.