Şimdi Ara

Evde 4.5g modem ile 50gb 79tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce süperonline abonesiydim.fakat yeni taşındığım yerde altyapı olmaması nedeniyle kapattırmak zorundayım.şimdi türkcellin altyapı olmayan yerlerde 4.5g modem ile 50gb kotalı tarifesi var ve fiyatı 79 tl(cihaz,vergiler dahil)...50gb dolduktan sonra hız 128kbps e düşüyor.merak ettiğim şey 128 k ile neler yapılabilir.insanı verem edermi?yoitubeden video izleyebilir miyim?cevap verenlere teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çevrimiçi video izleme işini unutun. Ha tarihi eser 176p çözünürlük ile izlemek isterseniz bazı yöntemleri vardı. :)
    İnternet sayfaları ağır ağır açılıyor. Sayfa boyutuna bağlı olarak bazı küçük sayfalar hızlı açılsa da sosyal medya siteleri vs. işkence. Ben sitelerin mobil tarayıcı sürümlerini kullanıyorum böyle durumlarda; onlar çok daha hızlı oluyor. Ama genel anlamda iyi değil nette sörf için. Çevrimiçi radyo dinlenebiliyor ama öncelikle uygulamanızın radyo listesini indirmesi lazım, o bitti mi 96kbit ve altı kalitede yayınlar dinlenebiliyor.
    Tavsiyem o 50 GB kotayı zorda kalmadıkça aşmayın.
  • Son 1 haftadır cep telefonunda 128kbps kullanıyorum tek yapabileceğin mesajlaşmak daha fazlasını bekleme mesajlaşma derken resimsiz olarak varsayıyorum bi 384kbps falan verseler en azından 240p rahat, kılı kılına 360p izleyebilirdik.
  • Video izleyemeyeceksek bi avantajı yok.4gb bile sitelere girmeye yetiyor.4.5g olunca acaba yüksekmi olur diye düşündümde galiba hız düşünce 2g,3g,4.5g nin bir farkı yok.kotadan sonra şöyle 512 kpbs hele hele 1 mbps e felan düşseydi kablolu tarihe karışırdı :)

• 160p video kasmadan açılır. WhatsApp çalışır. Gece film indirmeye bırakırsın sabaha iner.

• Bana pahalı geldi nedense ...Hemde kotalı internet, çok çabuk bitiyor..Bende zamanın da 15GB kullanmıştım ama 2 haftada bitiyor ...mecbur Ek paketlere kalıyordum...(buda faturayı şişiriyor)
    (Video -ister istemez izleniyor ) + kullandığımız cihazların ,hem yazımsal hemde oyun güncellemeleri Kotayı sömürüyor..)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde sabit sınırsız intenet varken bile en fazla 480pde izliyordum hız az olduğu için değil alışmışım :) bir kaç dk bekleyerek 360 p izlemeyede razıyım ama zor görünüyor..fiyat meselesine gelirsek sabit internete süperonline 39 tl ödüyordum mobille beraber 79tl oluyordu.buna göre elbet pahalı.ama malesef altyapı olmadığı için şuan bundan faydalanamıyorum..yalnız türkcellin tarifelerine bakacak olursak 50gb 129 tl +modem ücreti bide 50 gb dolunca tamamen kapanıyor..bu tarifenin fiyatı iyi gibi fakat 128 kbps olayı olmasa şöyle 1 mbps e düşse hız 100 tl ödemeyede razıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.