Bildirim
Evde ağ Kurmak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam anlayamadım ama pcleri kablo ile birbirine bağla
sonra ağdan bir çalışma grubu yap çalışma grubu isimleri
ikisininde aynı olması zorunda.
sonra diskleri aç. -
ama 2 sinide kablo ile bağlayamıyorum birisi kablosuz bağlı modeme. -
quote:
Orjinalden alıntı: kibegh
ama 2 sinide kablo ile bağlayamıyorum birisi kablosuz bağlı modeme.
başka hiç giriş yokmu. -
başka giriş olsa bile laptop kullanmanın anlamı kalmazki o zaman kablo kullanırsam. benim amacım kablosuz olarak bağlayıp laptopu pc ye. yazıcıyı filan kullanabilmek. lütfen birisi yardım etsin. -
selam
sen zaten ağı kurmuşsun yapacağın tek şey masaüstü bilgisayarına bağlı yazıcıyı paylaştırmak daha sonra laptopdan yazıcı ekle de ağ yazıcısı seçeneğini seçtikten sonra yazıcı için gözat seç ileri de ağdaki yazıcıyı bulacaktır. yazıcıyı seç ve ekle yazdırmak istediklerini bu yazıcıya gönder bitti. benim de usr 9106 wirelles modem var laptopdan dediğim gibi gönderebiliyorum. -
ama yazıcıyı bulamıyor işte deli olacam. -
Yazıcıyı diğer bilgisayarın üstünden bulman gerekiyor. masa üstü bilgisayarına bağlı printer ını paylaşıma açman gerekiyor. ayarlarını bi kontrol et.
kolay gelsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ortak ağ kurma
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- wisp modu nedir
- bilgisayarda internet çok yavaş
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X