Şimdi Ara

evde araba anfisi kullanmak için ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bu işi kmse çözemiyor (arçelik ms5760)
  • yok araba kolonu o teybe bağlanmaz felan allahım yaa teybi araştırın ondan sonra yazın oke ?? teyp te 4 ohm ve 8 ohm çıkış varr bal gibi de bağlanır ....süper cüp ün dediği gibi bn bu işi biliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

notstock.. arkadaş öyle söylüyor ama

bu arada oyle konuşuyosun ama bilmesek buraya yazmayız arkadaş 2 tane 38 cm hertz denedi dün akşam yıkıyo ortalığı lütfen daha fazla konuşma batıyosunn deneyerek yazıyoz buraya milletle makara yaparken makaraya sarılcak duruma düşmüyoz

• wooferların delice hareket etmesi çalıştırdığı anlamına geliyorsa evet çalıştırır , bende gençliğimde sony lbt xb5 imle (120+120 watt rms) orjinal hop+ 2 adet pioneer 252 woofer kullanmıştım , hatta bu sistemle düğünler kına geceleri yapmıştım ancak bu heves gerçek anlamda profesyonelce toplanmış hi-fi sistemleri dinleme şansı buldukça geçmişti. Yani ben yaptım oldu demekten ibarettir bu iş arçelik setle 2 adet 38 cmlik woofer çalıştıran arkadaşı evimdeki 25 cmlik sürücüye sahip giriş seviyesi pure aktif subwooferı dinlemeye davet ediyorum. ki bu wooferı bile film izlemek dısında kullanma gereği dahi duymuyorum fakat şundan eminim o 2* 38 cmlik woofer bir arçelik sete bağlı olarak bu aktif sub kadar derinlikte bass veremez. 38likleri çalıştıran arkadaşlar basit bir öneri sesi kısın ve entrümantal bir parça dinleyin (pop , rnb dışında bişey olsun yeter) bass derinliği nasıl birde iptal edin 38likleri orj hoparlörlerle aynı parçayı dinleyin aynı seste bakın bakalım bir fark varmı.

• herkes bişey soylüyo bnmde evimde pıoneer profosyonel anfi + kolon +sub sinema sistemi vardı bizde biliyoruz heralde ama görüp denemeden konuşmamak lazım gerçekten hayret edilecek bi durum bu kolonların yerinde oynaması değiil evin içinde hatta 4 katlı binada duramamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

herkes bişey soylüyo bnmde evimde pıoneer profosyonel anfi + kolon +sub sinema sistemi vardı bizde biliyoruz heralde ama görüp denemeden konuşmamak lazım gerçekten hayret edilecek bi durum bu kolonların yerinde oynaması değiil evin içinde hatta 4 katlı binada duramamak

başarılarınızın devamını diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

quote:

herkes bişey soylüyo bnmde evimde pıoneer profosyonel anfi + kolon +sub sinema sistemi vardı bizde biliyoruz heralde ama görüp denemeden konuşmamak lazım gerçekten hayret edilecek bi durum bu kolonların yerinde oynaması değiil evin içinde hatta 4 katlı binada duramamak

başarılarınızın devamını diliyorum

saolasınn ama bu başarı bizim değil arçeliğin galiba

• ya sallayın gitsin bi sony,sharp,philips gibi firmaların yapmadığını arcelikmi yapıcak gülüp gecin gitsin sonucta bırak 2 tane 10 tane 30 cm lik woofer a olması gereken akımı ver gene hareket eder bu calması anlamına gelmez

yada kısaca
    her ses cıkartan ses calsaydı ben lavaboda konser veriyo olurdum :)))
  • kaldırmaz çalmaz bilmemne teybe bass bağlanmaz gibi kelimeleri tiye alma sen inletmeye devam et küçümsediğiniz arçelik teyp 2 milyarlık teyp ;) gerçi banane ne bağlarsa bağlasın ama araştırmadan yorum yapmayınn
  • ne 2 milyarı yaa setin sadece kafasını 75 tl y ekomple kendisini 200 tl ye satıyolar 2,el olarak eger öyle bişeyse herkes alırevet koyar 2 woofer bagırtır
  • siz inanmayın faturasını bulursan foto çek koy bide video çek hertzlerle görsünler bakalım bn konuşmucam teyp konuşucaK SATEN bide bu arada şimdiki fiatını demiyorum ;) 0 alınmış zamanında o fiatı ddiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

ne 2 milyarı yaa setin sadece kafasını 75 tl y ekomple kendisini 200 tl ye satıyolar 2,el olarak eger öyle bişeyse herkes alırevet koyar 2 woofer bagırtır

75 liraya hiçbir değişeni olmayan sapasağlam bitane getir ben alıcam
  • quote:

kaldırmaz çalmaz bilmemne teybe bass bağlanmaz gibi kelimeleri tiye alma sen inletmeye devam et küçümsediğiniz arçelik teyp 2 milyarlık teyp ;) gerçi banane ne bağlarsa bağlasın ama araştırmadan yorum yapmayınn

cok iddaalı yazıyorsun. sonra banane diyorsun istediğini bağla diyorsun. arceliğin 2000 tl olması ne bağlarsan bağla calar anlamına mı geliyor anlamadım
  • quote:

quote:

kaldırmaz çalmaz bilmemne teybe bass bağlanmaz gibi kelimeleri tiye alma sen inletmeye devam et küçümsediğiniz arçelik teyp 2 milyarlık teyp ;) gerçi banane ne bağlarsa bağlasın ama araştırmadan yorum yapmayınn

cok iddaalı yazıyorsun. sonra banane diyorsun istediğini bağla diyorsun. arceliğin 2000 tl olması ne bağlarsan bağla calar anlamına mı geliyor anlamadım

yo alakası yok arçelikin en iyi teybi olduğu anlamına gelioyr bnce çünkü ms serisinde ve başka seride bnzeri yok
  • bir gün biri dediğini yapıp evde bir kaza yapıcak ama hayırlısı bence millete böyle bağlantı yapılır diye önerme calar diye oto gurubu kendi emsalleriyle ev hifi de kendi bleşenleriyle kullanılmalı. bunun daha ötesi yok .ben zamannında 4 ohm sony anfi aldım sadece evde elimdeki oto hoparlörlerini kullanmak için ama onda bile en basit oto anfisinin verdiği sesi alamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 24 Şubat 2010; 21:09:57 >
  • quote:

bir gün biri dediğini yapıp evde bir kaza yapıcak ama hayırlısı bence millete böyle bağlantı yapılır diye önerme calar diye oto gurubu kendi emsalleriyle ev hifi de kendi bleşenleriyle kullanılmalı. bunun daha ötesi yok .ben zamannında 4 ohm sony anfi aldım sadece evde elimdeki oto hoparlörlerini kullanmak için ama onda bile en basit oto anfisinin verdiği sesi alamadım .

bakın ben olmıycak bişey önermiyorum 4 ohm çıkışı var ve denedik diye söylüyorum ama arkadaş dinlesin hatta inletsin ben daha kimseyi inandırmaya çalışmıyım boşu boşuna ters düşüyoruz sıkıntı oluyo bu yüzden ben karışmıyım diyorum arkadaş video koysun beyenmeyen almasın
  • aynen cek video yu koy gerci video danda anlasılmaz ama olsun

buda 200 tl ye satılıyor
    http://www.sahibinden.com/arcelik_ms-5760-34WQQaXQQ20619410WQQpXQQdisplayitem?
  • tamamda hocam bu arkadaşın elindeki 0 daha tornavida görmedi bide 0 alındı bn onun nerden bileyim orjnl olduğunu senn 75 dedğin ilanda bu galiba 75 demeden önce altını bi okusaydın direk hışımla bakıp buraya yazmasaydın

http://www.sahibinden.com/arcelik-ms-5760-79WQQaXQQ16678124WQQpXQQdisplayitem
  • video atmasına gerek yok. bu sistemden cıkan sesten beklentiniz le alakalı .calaıyo bana yetr dersen devam etsin ama o sisteme takdığı basları bir oto sistemine tak sa ondan daha kaliteli ses alır hemde bir tanesi ile . şu an onun dinlediği baslar mid bas olarak calıyor cok cok eminim dinlemeden söylüyorum .halbuki o baslar belli frekanslarda caldığında daha güzel ve dengeli olur ama maliyet gerektiri. arkadaşın alinde vardı ve ya denk düştü eve gelip bağladı calıyormu sorsan calıyor der ona da güzel geliyosa kullansın gitsin ama doğru deil
  • quote:

tamamda hocam bu arkadaşın elindeki 0 daha tornavida görmedi bide 0 alındı bn onun nerden bileyim orjnl olduğunu senn 75 dedğin ilanda bu galiba 75 demeden önce altını bi okusaydın direk hışımla bakıp buraya yazmasaydın

http://www.sahibinden.com/arcelik-ms-5760-79WQQaXQQ16678124WQQpXQQdisplayitem

okudugum icin o linki vermedi buraya zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.