Şimdi Ara

evde araba anfisi kullanmak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar... form'a yeni üye oldum.. bnm sormak istedgm araba anfisini evde kullanmak için ne yapmalıyım..?

• anfi gücüne göre ortalama 30-60 amperlik bir güç kaynağı gerekir. Kaliteli 400-500-600w'lık psu'lar işinizi görür. 12v hattından bağlarsınız.

Önceleri bende kullandım böyle şeyler hayvani bir ses çıkıyor ortaya ama kaliteden, temiz sesten, doğallıktan eser yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 14 Şubat 2010; 22:52:54 >
  • valla öncelikle bi araba anfisi edinmelisin..

şaka bi yana ilk önce 12 volt çevirci adaptör alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

valla öncelikle bi araba anfisi edinmelisin..

şaka bi yana ilk önce 12 volt çevirci adaptör alman lazım
    sistem tamamı kalite olursa cok güzel ses alabilirsin. bende evde şunları kullanıyorum

deh p 9800**infinity ka 102 a**gtx 47 işlemci**helix a6**jbl 608 gti **cadence 35 n tiz actif sürülücek**13.8 volt 100 amper smps.

mükemmel calıyor biraz tuzlu ama değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

sistem tamamı kalite olursa cok güzel ses alabilirsin. bende evde şunları kullanıyorum

deh p 9800**infinity ka 102 a**gtx 47 işlemci**helix a6**jbl 608 gti **cadence 35 n tiz actif sürülücek**13.8 volt 100 amper smps.

mükemmel calıyor biraz tuzlu ama değer bence

Alıntıları Göster
    eğer yeni baslayacaksan yada sadece amfin varsa hiç bulasma zararlı cıkarsın oto tesisatından cok güzel ses alabilirsin ama cok güzel paralara ama öyle fazla tuzlu olmasın diyosan uzak dur 150-200 tl ye alacagın 2,el sony bi müzik seti seni yeterince tatmin edicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

eğer yeni baslayacaksan yada sadece amfin varsa hiç bulasma zararlı cıkarsın oto tesisatından cok güzel ses alabilirsin ama cok güzel paralara ama öyle fazla tuzlu olmasın diyosan uzak dur 150-200 tl ye alacagın 2,el sony bi müzik seti seni yeterince tatmin edicektir

Alıntıları Göster
    saolun arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ///M

saolun arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    şuanda bnde arçeligin ms 5760 serisi var onunla idare ediyorumm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şuanda bnde arçeligin ms 5760 serisi var onunla idare ediyorumm

Alıntıları Göster
    sizce bu set iyimidir..?
  • quote:

sizce bu set iyimidir..?

Alıntıları Göster
    oooo o set süper benm kullanan arkadaşım vardı anfiye felan gerek yok al basları ona bağla rahatına bak
  • quote:

doğru söz bu olsa gerek
  • quote:

quote:

doğru söz bu olsa gerek

Alıntıları Göster
    güçlü bir bass baglasam herhangi bir sorun olrumu..?

• quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

oooo o set süper benm kullanan arkadaşım vardı anfiye felan gerek yok al basları ona bağla rahatına bak

bu arkadaşımız hangi basları önerirse altak cok iyi calar uzman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

bu arkadaşımız hangi basları önerirse altak cok iyi calar uzman

Alıntıları Göster
    sony den sasma sakın hatta eski modelleri cok daha iyi onlardan baska alma
    bu arada oto hoparlörleri müzik setlerine baglanmaz ister arcelik olsun ister sony ikisininde ohm ve empedans degerleri farklıdır kaliteli ve düzgün ses alamazsın müzik setinin cıkıslarına zarar verirsin sakın böyle bişey yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 16 Şubat 2010; 22:28:31 >

• quote:

sony den sasma sakın hatta eski modelleri cok daha iyi onlardan baska alma
    bu arada oto hoparlörleri müzik setlerine baglanmaz ister arcelik olsun ister sony ikisininde ohm ve empedans degerleri farklıdır kaliteli ve düzgün ses alamazsın müzik setinin cıkıslarına zarar verirsin sakın böyle bişey yapma

Alıntıları Göster
    notstock.. arkadaş öyle söylüyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 16 Şubat 2010; 22:34:03 >

• quote:

notstock.. arkadaş öyle söylüyor ama

Alıntıları Göster
    tavsiye ettiği setler tabii ki güzeldir ona lafımız yok ama bi müzik setine oto hoparlörüde baglanmaz calar ama nasıl calar allah bilir

• quote:

tavsiye ettiği setler tabii ki güzeldir ona lafımız yok ama bi müzik setine oto hoparlörüde baglanmaz calar ama nasıl calar allah bilir

Alıntıları Göster
    nasıl calcak ben yanıyorum cıkra beni diye

önemli olan bu öneriyi yazan kişinin cözüm arayan kişiye yanlış bir yol göstermesi .arkadaş alıcak masraf edicek ve elindeki hazır sisteme zarar vericek biliyor san yaz bilmiyor san yazma öyle deilmi xxömür

• quote:

önemli olan bu öneriyi yazan kişinin cözüm arayan kişiye yanlış bir yol göstermesi .arkadaş alıcak masraf edicek ve elindeki hazır sisteme zarar vericek biliyor san yaz bilmiyor san yazma öyle deilmi xxömür

Aynen Katılıyorum +1
  • quote:

quote:

Aynen Katılıyorum +1

Alıntıları Göster
    şuanda teybde jbl bass baglı 30 cm gayette güzel calıyor

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tmm gereksiz yere tartışmayalım sn bu teybi görsen öle demezdin daha bu akşam 2 tane 38 cm ı gümbür gümbür caldırdı tavisye ederm bu teybi tabi bulabilrsenn..!!
  • quote:

tmm gereksiz yere tartışmayalım sn bu teybi görsen öle demezdin daha bu akşam 2 tane 38 cm ı gümbür gümbür caldırdı tavisye ederm bu teybi tabi bulabilrsenn..!!

Alıntıları Göster
    benim elimde neler var ana ünite olarak
    8600 iki tane 9600 9650 9800 ve son olarak 7150 en düşük model bu .ben bunlarla bir cift 6*9 calıştıramıyorum siz nasıl bir tane yi bırak iki tane 30 cm bas calıştırıyorsunuz . birde bende 200 amper smps var sistemi beleyen . ya alay ediyorsunuz yada şaka yapıyorsunuz

merak ettim bu teyp i modeli nedir acaba marka ve model yazarsan daha kesin bir sonuc yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 17 Şubat 2010; 22:48:30 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.