Şimdi Ara

evde araba anfisi kullanmak için ne yapmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: süper cüp

video atmasına gerek yok. bu sistemden cıkan sesten beklentiniz le alakalı .calaıyo bana yetr dersen devam etsin ama o sisteme takdığı basları bir oto sistemine tak sa ondan daha kaliteli ses alır hemde bir tanesi ile . şu an onun dinlediği baslar mid bas olarak calıyor cok cok eminim dinlemeden söylüyorum .halbuki o baslar belli frekanslarda caldığında daha güzel ve dengeli olur ama maliyet gerektiri. arkadaşın alinde vardı ve ya denk düştü eve gelip bağladı calıyormu sorsan calıyor der ona da güzel geliyosa kullansın gitsin ama doğru deil

bakın bugune kadar forumda gördüğüme göre doruya doru yanlışa yanlış deniyor bi terslik yoksa baslar arabada 2 tane anfiyle çalıyodu 800 er rms lik ama sesi hoşuna gitmedi eve aldı bu teyp te daha güzel çalınca evde kaldı yani arabaya takmadı bizde biliyoruz araba bası evde kullanılmaz vs ama teyp getirin bağlayın çalıcam inleticem diyince yapcak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

tamamda hocam bu arkadaşın elindeki 0 daha tornavida görmedi bide 0 alındı bn onun nerden bileyim orjnl olduğunu senn 75 dedğin ilanda bu galiba 75 demeden önce altını bi okusaydın direk hışımla bakıp buraya yazmasaydın

http://www.sahibinden.com/arcelik-ms-5760-79WQQaXQQ16678124WQQpXQQdisplayitem

okudugum icin o linki vermedi buraya zaten

nie ozamn 75 e gövdesi satılıyo diosunn ???

• bass mit fln calmıyor sadece bass bukadar tartışmaya gerek yok bilen biliyor herhalde kullanmadan kmse garanti bişy sölemeyemz ama biz denedik garanti veriyoruz teybn orjinal fiyatı 2000 tl sıfırı alalı zaten 5 sene oldu 1 senedir kullanıyorum cokta memnunum
  • hkan sen en yakın zaman da video çekmeye çalış kimsenin kafasında soru işareti kalmasın
  • allahın izniyle en yakın zamanda video cekip koymaya çalışçam
  • video yu cekip atta ben mono ile 40 ve 50 hz arasında bas dinliyorum .bu değerler 80 90 veya 100 hz e doğru yaklaştıkca bas baslık tan cıkar mid basa doğru yaklaşır. sizin sistemden cıkan bas sesleri böyledir yani stero bas olarak calar . kullandığın cihazda sub hz ayarları olcağını da sanmıyorum .

neyse konuyu uzatmıyım sesi sana güzel geliyorsa devam et başarılar
  • anlamıyosunuz bn bi kere size canlı gösterebilsem anlıyacaksınız ...!
  • inş video cekebilrsm video konuşur zaten bzm konuşmamıza gerek kalmaz...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

eğer yeni baslayacaksan yada sadece amfin varsa hiç bulasma zararlı cıkarsın oto tesisatından cok güzel ses alabilirsin ama cok güzel paralara ama öyle fazla tuzlu olmasın diyosan uzak dur 150-200 tl ye alacagın 2,el sony bi müzik seti seni yeterince tatmin edicektir

evet şu anda bu işin piyasası oldukça geniş ve tatminkar,hiç sıkıntıya girme
  • Eski arabamdan çıkan ses sistemini eve kurdum. Arabadan bu kadar iyi ses alamıyordum
    Mükemmel kalitede bass ve müzik kalitesi alıyorum
    SİSTEMİM: Xetec anfi, Alpine 800w bass, 2x400w 4 yollu pioneer hoparlor, pioneer deh5200 sd teyp

Bu sistemi yapan kişiye ilk gittiğimde akü ve adaptör ile sistemi kullanmak istediğimi söyleyince, bu sistem eskidi, artık yeni sistem kullanmalısınız dedi ve bana switch önerdi. 12v 40a çıkışı olan bir el yapımı switch yapıldı. 130 TL

Kutulama ve kutunun yumoş denilen halı gibi kaplama maddesi ile sarılması ile birlikte toplam 310 TL verdim
    Eve geldim kabloları taktım. Arabada alamadığım sesi evde aldım. Arabada vol.30 dan sonra ses bozulmasına rağmen evde volume 40 yapıyorum temiz bass alıyorum.

Anlayacağınız akü falan hikaye.. 40 amperlik Switch ile gümbür gümbür sallıyorum duvarları tabak çanağı

Ben yapan kişinin telefonlarını veriyorum. Akü ile uğraşmayın..
    Flash Music 0232 255 72 22
    İsmail ile görüşün

• arkadaşlar elimde Sunny SN4AMP08 1200W 4Ch Oto Anfisi var ve bunu evde çalıştırmak istiyorum nasıl çalıştırabilirim .. lütfen yardım edin .
  • DOMANİÇ. D kullanıcısına yanıt
    Power supply alcan bitane 500w high power marka yada aerocool, onun 12v kanalından çıkan elektriği anfine bağla sonra kolonları bağla finish him
  • quote:

Orijinalden alıntı: ///M

şuanda teybde jbl bass baglı 30 cm gayette güzel calıyor

Hocam bu bassları hangi çıkışına bağlamıştınız setin subwoofer mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.