< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aagökhan -- 4 Kasım 2020; 23:56:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aagökhan -- 4 Kasım 2020; 23:56:28 > |
Çok güzel bir işe girişmişsiniz. Öncelikle tebrik ederim daha sonrasında ise imreniyorum. Çok fazla bunu yapan insanlara dair belgesel ve program izledim çokta severim, ama parça temini ve bedelleri maalesef Türkiyede oldukça yüksek, bulmakta zor. Allah muvaffak etsin.
|
hocam işçilik müthiş. bu yaptıklarını ustaya yaptırmaya kalkışsan yapmaz bile. baştan savma yapar. bir de dünyanın parasını isterler..
|
Lisede makina okuduk el becerim yüksek hayalim hurda bi aracı toplamak ama mekanik aksamdan anlamadığım için cesaret edemiyorum
|
Teşekkür ederim, zaten aracı sökerken ustaların yaptıklarını yazsam destan olur.
|
Helal olsun hocam. Ben evde ekmek arasi nutella surmemiyorum useniyorum siz ne yapiyorsunuz basarilarinizin devamini dilerim :)
|
Muhteşem bir şey, işte bu sizin mutluluğunuz, kendi çabanız ve emeğinizle bir şeyleri başarabiliyor ve ulaşabiliyor olmanın verdiği mutluluk budur. İmrendim ve tebrik ediyorum sizi.
Tamir tadilat gibi projeleri bu yüzden izliyorum adamların elinde imkan var olabilir ama eski bir aracı nereden nereye getiriyorlar işte sizinki de buna benzemiş. |
Hocam direksiyon ile ben ilgilenmedim, biraderim ilgilendi sizin sorunuza istinaden kendisi ile konuştum, deri direksiyonun üzerinden çıkan deri örnek alınarak tekrar çizilmiş ona göre kesilmiş ve dikim işlemi yapılmış, fiyatı 150 tl ben olsam vermezdim de birader ölücü değil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Mayıs 2019; 20:44:44 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|