Şimdi Ara

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum evinizi temiz tutun orda her türlü hayvan ürer.Yakında afrikaya döner eviniz
  • kalktı.

ups yanlış konu. nerede yazmam gerekiyodu bunu la?
  • Korkman gereken kucuk olanlardir . Ne kadar kucukse zehri o kadar tazedir . Bir kere Yetiskin aspirini boyutunda gormustum .

Akrep fobim vardir da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birini alın kapatın kavanoza sonra onu banyoya koyun hepsi toplandığı zaman el bombası atıp kaçın
  • bizim evden de bu çıktı

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan233

şansa bak arkadaş yaa işin yoksa şimdi evi ilaçlat

isin yoksa ilaclamanin parasini neyle odeyecen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvarda nem var anladığım kadarı ile o duvarı boyamanız şart bu bir ikincisi ise o halı ne evladım annem temizlemiyorsa bile sen temizle akrepler nemli ortamları severler banyodan geldi diyorsun alıyorsun duşu içerisi nemli kalıyor sonra akrep geliyor sana tavsiyem banyodaki havalandırmaya sineklik takın içeri girmesinler
  • Nerde otuyorsunuz merak ettim yada öğrenci evi falanmı o pislik ne öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Duvarda nem var anladığım kadarı ile o duvarı boyamanız şart bu bir ikincisi ise o halı ne evladım annem temizlemiyorsa bile sen temizle akrepler nemli ortamları severler banyodan geldi diyorsun alıyorsun duşu içerisi nemli kalıyor sonra akrep geliyor sana tavsiyem banyodaki havalandırmaya sineklik takın içeri girmesinler

Akrep'in sineklikten geçememesi gibi saçma birşey varmı acaba?2 tane takarsa belki geçemezler.Onlar ordu gibidir saklandıkları yerde 2 tanesi yeter sinekliği yırtmaya.Hepsini biryere toplayıp toplu infaz en iyisi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Duvarda nem var anladığım kadarı ile o duvarı boyamanız şart bu bir ikincisi ise o halı ne evladım annem temizlemiyorsa bile sen temizle akrepler nemli ortamları severler banyodan geldi diyorsun alıyorsun duşu içerisi nemli kalıyor sonra akrep geliyor sana tavsiyem banyodaki havalandırmaya sineklik takın içeri girmesinler

Akrep'in sineklikten geçememesi gibi saçma birşey varmı acaba?2 tane takarsa belki geçemezler.Onlar ordu gibidir saklandıkları yerde 2 tanesi yeter sinekliği yırtmaya.Hepsini biryere toplayıp toplu infaz en iyisi bence

Aklıma başka çözğm gelmedi sineklik yerine demirden var demir sineklik ondan koysın

• Ye onu
  • evi ilaçlatın olmadı komple yakın o ney lan

• ona poketopu fırlat

• 2. Resimdeki halıyı yıka o ne pis halıymış.

• Hocam evi yakın kaçın kurtulun ordan o ne öyle
  • Benim evimde de var, ama biz beraber yaşamayı öğrendik hepsi ile aramızda bir ateşkes var.
  • Dostum eğer arkadaşların da dediği gibi evin içerisinde bir yerlerde yumurtladı ise en az 200 tane yumurtası vardır ki 50 tanesi kesin olarak doğar. Ya bu işlerle uğraşan şirketlerle anlaşın evi alt üst etsinler arasınlar yuvayı ve ilaçlasınlar yada toplayın tası tarağı evi yakın.
  • Her zaman en etkili çözümdür

Dişi bir tane yavruluktan yeni çıkmış bir kedi alacaksın eğer besleme imkanın varsa. Evde ne sinek kalır ne böcek. Ama erkek kediler fareyi bile yakalamıyorlar. Ayrıca ilaçlama da olabilir ama ilaçlamalar da evlere girmeme süresi ayrıca gıdalardan dolayı çeşitli riskler var.

• küçük akrep sokması çok kötü bişey hadii büyük soksa fazla bişey olmazda küçügünün zehri hemn dagılıyo
  • Gece odalara gidemedi kimse salonda yattık ya Öğrenci evi öncelikle onu söyleyim. Ev de acayip nemli dediğiniz gibi. Güneş almayan ev havalandırmak da yetmiyor doğal olarak nem tutuyor. Duvar dipleri ve kalorifer boru çıkışlarının yanlarında delikler var oralardan geldiğini düşünüyoruz. Tuvalette de kullanılmayan eski boru var onu alçıyla kapatmak istedik ama alçı tutmadı aktı. Oradan da 3 5 tane hamamböceği çıktığını gördük. Artık bu evden bi cacık olmaz size de tavsiyem sakın sakın sakın Güvenevler tarafına gelmeyin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.