Şimdi Ara

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

İkınci resimde halıyı görünce tarantula ve çıyan bile çıkması normal olur aslında

O halının hali ne öyle gerçekten ya üzerinde bir ben yokum yani.Afedersin ama evi b.k götürüyor.O evde hastalık kapmamanız bile mucize.

@blackhawk
    Sakın öyle bir şey yapma kedinin ölüsünü bulursun haberin olsun.Karafatma değil bu akrep.

Sen kedinin hangi hayvanlarla mücadele ettiğini bir bilsen. Yılan ve zehirli örümcekler dahil çoğunu öldürür ve o hayvanlar kedinin kokusunu aldığında terkeder giderler. Yanki kedinin ölmesi imkansız, en fazla öldüremez başında bekler ve zaten ev sahibi farkeder durumu.

Kedim var biliyorum.havada uçan kelebeği 2 metre zıplayıp öldürüyor Ancak sonuçta bu akrep.O videodaki kediyi soksaydı büyük ihtimal öldürürdü.Tabi akrebin zehirli olup olmadığına da bağlıdır ama unutmayın ki çoğu akrep zehirlidir.Şakaya gelmez yani.O kediyi akreple ''oynatmak'' büyük sorumsuzluk bence eğer videoyu sen çektisen.

Yok videoyu tabikide ben çekmedim youtube dan buldum da. Bizimde kedimiz var amcamların yazlığında yılanı yakaladığını bizzat gördüm, aynı şekilde böcekleri havada yakalıyor ve bir süre sonra böcekler duvardan inmemeye başladılar ve yok oldular. Ben tabi alternatif olarak söyledim yoksa fare de ısırsa kedi vebadan ölür bu doğanın kanunudur ama ben hani ilaçlama filan uğraşılmayacaksa veyahut evde küçük çocuk varsa filan riskli olabilir. Yoksa en güzeli zararsız ve risksiz önlemler almak tabikide.

• eskiden bizim Antalyadaki evdede vardı orman içinde bir ev, bu akrebin kahverengi olanından bir sürü olurdu, ve benim bildiğim akrepler kuyruklarındaki boğum arttıkça zehirleride artıyo ve en zehirlisi 7 boğumlu oluyor, ben akrebin 6 boğumlusuna görmeden çıplak ayakla bastım sokamadan zehrini halının üstüne akıtmış gri renkte koyu bir zehri vardı nolur nolmaz diye dokunmadım, sabaha kalktığımda halının o kısmı olduğu gibi erimişti, aman dikkatedin sokmasın çok can yakar
  • Ailecek sizin eve damlamış onlar.Evi ilaçlat kurtul.Yoksa yedi ceddi sizin eve taşınır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

İkınci resimde halıyı görünce tarantula ve çıyan bile çıkması normal olur aslında

O halının hali ne öyle gerçekten ya üzerinde bir ben yokum yani.Afedersin ama evi b.k götürüyor.O evde hastalık kapmamanız bile mucize.

@blackhawk
    Sakın öyle bir şey yapma kedinin ölüsünü bulursun haberin olsun.Karafatma değil bu akrep.

Sen kedinin hangi hayvanlarla mücadele ettiğini bir bilsen. Yılan ve zehirli örümcekler dahil çoğunu öldürür ve o hayvanlar kedinin kokusunu aldığında terkeder giderler. Yanki kedinin ölmesi imkansız, en fazla öldüremez başında bekler ve zaten ev sahibi farkeder durumu.

Kedim var biliyorum.havada uçan kelebeği 2 metre zıplayıp öldürüyor Ancak sonuçta bu akrep.O videodaki kediyi soksaydı büyük ihtimal öldürürdü.Tabi akrebin zehirli olup olmadığına da bağlıdır ama unutmayın ki çoğu akrep zehirlidir.Şakaya gelmez yani.O kediyi akreple ''oynatmak'' büyük sorumsuzluk bence eğer videoyu sen çektisen.

Evcil hayvanlar içinde tavuklar ve kediler akrepleri yer.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Akrep

• Yahu bi tek halının orası öyle ya yoksa ev cillop gibi Bugün kavanozda vefat etti akrep halbuki su da vermiştik ama

Hocam dediğim gibi k othrine aldık onu yarın sıkacağız. Çok övdüler her türlü yaratığa karşı. Size tekrar diyorum eve çıkacak olanlar sakın sakın uğramayın buralara. Geldiğimizde nasıl övdüler nasıl övdüler ama gelin görün ki evden çıkmayan böcek kalmadı canımızdan bezdik resmen.
  • ultrasonik ses dalgası yayan zımbırtıdan alıp deneyin
    faydasını görürsünüz.
  • Hortlatıyım dedim

Sonuç ne oldu acaba #sinan233

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.