Şimdi Ara

Evde beyaz ışık kullanan insanların kültürsüzlüğü, varoşluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
19.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni eve taşındığımda ilk işim sarı ışıkları çöpe atmak olur. 90ları,büyüklerin eski evlerini hatırlatır. 2019 yılına geldik. Kafası eskide kalan gericilerin işidir sarı ışık. Ha bi de kendini elit sanan, evine 'ben zenginim' havası vermeye çalışan varoşların.
    Sarı ışık kullanan yenilik kabul etmeyen, güncel hayata yetişemeyen insandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir tanıdır, zengin semtlerdeki evlere dikkat edin bütün evlerin ışıkları sarı yanar, fakir semtlerde durum tam tersidir. Ben uydurmuyorum durum bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi yeelight kullandığımdan beni bağlamayandır. Düşük yoğunluklu kırmızı kullanıyorum ama benim sebebim sese, ışığa ve harekete olan duyarlılık. Uyaranın fazla olduğu yerde beynime aşırı yük biniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 24 Nisan 2019; 13:32:54 >
  • Konuyu açan sıklıkla gördüğüm dh profili
    beni şaşırtansa buna cevap ve açıklama yazanların çokluğu
  • Nascimento kullanıcısına yanıt
    Mimarlar bile artik beyaz isik diye diretenlere, pejoratif zevklerden yoksunmuscasina bir bakis firlatiyor. Oyle bir sey varmis gercekten, genelde yoksul aileler mimarlara ille de beyaz olsun diye diretiyorlarmis veya muteahitlere. Beyaz isik sevdasi, sadece alisilmislikla aciklanabilir. Aksam vaktinde, kim bembeyaz bir isigi cekebilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 24 Nisan 2019; 16:46:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not: Bazı zevksizler ahır ışığı falan demiş. Siz, sarı ışık altında kitap okumak zevkinden ne anlarsınız?

Üyemiz yeteri kadar özetlemiş kendisini sarı ışık altında kitap okuya okuya son hali bu oluyor. ;)

Üyemiz çık bu karanlık dünyadan çık çık. ;)

• Şu butonu getirin artık yeter!

• Şu mekanlardaki şekilli sarı ışıklar güzel görünüyor. Evler içinde var biraz pahalı olsada

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Asil beyaz isik her seyi kendi renginde gostermez. Yeni ledler belki ama onlar cok cok pahali. Su ankilerde kirmizi isik cok az vardir ve kirmizi rengi soluk gorursunuz.

• Yıllardır odamda sarı ışık kullanıyorum, beyaz ışık iyice rahatsız etmeye başladı. Laptop ekranında ve telefonda da hep sarı filtre kullanıyorum. Özellikle geceleri çok rahat ediyorum. Loş sarı ışık akşamları rahatlamama ve kafa dinlememe sebep oluyor.
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Yazılarınızın kalitesi düştü, iğnelemeleri görmezden geliyorum.
    Gerçekçi konuşmuyorsunuz. Birkaç İngilizce kaynak görmüş olabilirsiniz, ama ben bahsettiğim ışıkları yerinde gidip görüyorum, çünkü işim bu. Zaten değerli olan vaktimi size boş yere harcadım, artık soru soranlara PM den cevap vereceğim.
    İyi forumlar, Tungsten'in ölümü, Daylight ışıkların yükselmesi dileğiyle. Mavi ışık sertifikalı ürünleri de unutmayın..

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Sizden sonraki soruları PM den cevaplayacağım, başka biri de buradan cevaplayabilir.
    --
    4000 in altına düşmedikçe dışarı çıktığınızda gözleri yormaz, 4200k iyi seçim. 4300k da aynı şekilde. Daylight olarak geçiyor evet doğrudur, günışığının öğle-öğleden sonraki sıcaklıkları kapsar. Türkiye'de tavsiye ettiğim ucuzlardan Philips var. Tüm LED lerinin 80CRI üstü olduğunu söylüyor ve ışığı da göze hoş geliyor açıkçası.

• Sarı ışık gün ışığını anımsattığı için beyaz ışık yerine önerilir. Sarı ışıkta konsantrasyon yüzde 30 artar.

• quote:

Yanlış anlamayın buradaki la Fransızcadaki la.

• O değil de konu niye hep 90lara bizimkilere falan geliyo anlamıyorum

• Evde beyaz ışık kullanan krodur.

• arkadaşlar bence;
    beyaz ışık gözleri yorar...örnek mağazada ki ışıklar beyaz dır çalışanların gözlerini baya yorar ve ileri ki yıllar da zarar verir...
    sarı ışık düştüğü yeri yansıttığı yeri daha çok aydınlatır... örnek alt geçitler ve oto yollarda sarı ışık kullanılır şoför ün gözünü almasın diye, beyaz olsa göz alır.benim fikrim bu herkesin fikrine saygı duyuyorum...
    lütfen herkes de bir birine saygı sevgi çerçevesinde yaklaşsın. rica ediyorum.
  • uzun sure aydınlatma da çalışmış birisi olarak kesinlikle sarı ışık göz yormaz ve dinlendirir .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.