< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 28 Aralık 2019; 23:26:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 28 Aralık 2019; 23:26:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bi bu kalmıştı kutuplaşmadığımız
![]() |
sarı cisim sarı ışığı göze güçlü yansıtır. altının daha sarı gözükmesi için tek renkli sarı ışık kullanır kuyumcular . estetikle alakası yoktur. eğer beyaz ışık kullanılsaydı beyaz ışığın içindeki diğer tüm ışık renkleri farklı yansımalar yaparak altının ortamdaki cazibesini düşürecekti. kültür dediginiz nedir ki?
![]() |
Zevklerinizi tartışmayacağım ama bir sinemacı olarak söylüyorum.
Tungsten ve floresan lambalar gözlere zararlıdır, LED lambaların ise CRI endeksi yüksek olanları alınmalıdır. Ek olarak ta telefonlarızın kamerasını açın, çok sevilen o beyaz renk floresan lambaların aslında yeşil ışık yaydığını, ve titrediğini göreceksiniz, telefonda evde çekilen videoların neden kötü olduğunu söylemek gerekirse konu yine CRI endeksine geliyor, yani ışığın renk kalitesi. Bir ışığın endeksi düşük ise renk spektrumda bazı renkler eksiktir, örneğin mavinin güçlü ışığı vardır ancak altında o ışığı destekleyen düşük seviye mavi olmadığı için yeşil rengin alt-orta seviye spektrumu mavinin yüksek spektrumunu "dengeler".. kırmızıyı da tam verdiğini düşünürsek biz beyaz ışık gördüğümüzü zannediyoruz ama kameralar ve bilinçaltımız bunun farkında ve gözlerimiz bu yüzden ağrır, beynimiz ise otomatik düzeltmeleri uygularken yorulur. İsteyen olursa titreşimin(alternatif akım frekansı) olayını ben ya da buradan biri açıklayabilir, ekranların 60hz, lambaların 50hz olması ve sağlığa etkileri vs. Baya konu var.. |
Benimki xiaomi, durmadan renk değiştiriyor. Tüm renkleri veriyor.
Ben neyim? |
Ohh be. Güzel konu. Farkındalık oluşturulsun biraz. Sarı ışık candır. Sarı ışık dinlendirir. Sarı ışık üstünüzü geceleyin hafif bir pike gibi örter. Sizi sarar. Okşar. Sever. Masaj yapar. Rahatlatır. Sarı ışık harikadır.
|
bizim evdeki tüm ışıklar led ve beyaz. varoslugun kullandigin ışıkla ilgisi yoktur. senin beynin varoş
![]() |
evimde sarı lambaderimi yakmazsam rahat edemiyorum.
|
Doğru bir tanıdır, zengin semtlerdeki evlere dikkat edin bütün evlerin ışıkları sarı yanar, fakir semtlerde durum tam tersidir. Ben uydurmuyorum durum bu.
|
Delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 23 Nisan 2019; 23:54:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 24 Nisan 2019; 0:19:20 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |