< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (56. sayfa)
-
-
Çok fazla kırım yaşadım, ve depolaması / taşıması / kapatması / doldurması bana daha kolay geliyor. Yüksek adetlerde yapıyorum stoğu.
Olgu ErhanyoutubeEvde Bira Pet Şişehttps://www.youtube.com/watch?si=OYvzCK3shd8jS5vj&v=MGFhP7bdsRA&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pet şişe candır gerisi heyecan. patladı çatladı cırt oldu bırt oldu yok. üzerinde gelen kapağı 5 yıl kullanırsın. bozulursa da her kola kapağı oluyor zaten . dışarıdan sıfır kapak da alabilirsin.
-
Açıkcası uzun zamandır kurarım bu zamana kadar sadece 1 tane şişem patladı onun dışında hiç sorun yaşamadığım için pet şişe kullanmayı düşünmedim.
Onun dışında doldurma / taşıma için bir tık daha iyi olacağı kesin fakat ama çok yüklü stoklu kurmuyorum 2 kovayla ilerliyorum.
O yüzden cam sağlıktır cam ile ilerlemek bana daha uygun diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bundan var bende bu tutmaz. onu alacağınıza şundan alın :
amazonBrother QL-600B Mavi Etiket Yazıcısı (USB Arayüzü, Barkod Baskı, Otomatik Kesme Birimi), 135https://www.amazon.com.tr/Brother-QL-600B-aray%C3%BCz%C3%BC-bask%C4%B1s%C4%B1-otomatik/dp/B07SSH78P7 -
çook eskiden askeriyede ve devlet dairelerinde vardı zımbırtıdan.
-
Hala aktif kullanılan bir olay ben bi tane sipariş verdim güzel bisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@kadobjk biraburda amber ale denemişsiniz tavsiye eder misiniz ? kit hakkındaki yorumunuz nedir ? sayfasında çikolata esintisi denmiş mesela ...
@iaktug 17 aralıkta italian pils siparişi vermisiniz kurdunuz mu ? kit hakkındaki yorumunuz nedir ?
@OlguErhan biraburda buğday birası nasıl ? tavsiye eder misiniz ? 2022 de kurmuşsunuz, içerken gerçekten muz tadı alınıyor mu ? ben kediköyden almıştım rezaletti. ne muz ne karanfil... hiç bir aroma yok. çok kötüydü.
-
Hocam bence bizde o aramoyı alabilcek malesef damak yok
bende bir sürü kit kurdum, ana hep aynı tadı alıyorum. Ya şartları sağlayamıyorum yada bir türlü damak tadımı bulamadım. Yakınımda kit kuran biri olsa hem tadıca. Hem tattırıcam sorun bendemi acaba diye…
doğru valla . adamlar oraya döşüyor narenciye marenciye. en son smoked kurdum, ne smoked ne bişey . insan az da olsa bi tütsü tadı hafif is falan bekliyor ama yok. en son tek kit golden ale kurup geçeceğim . bi şu buğdayı merak ediyorum. muz karanfil diyorlar...
-
6 yıl önce çektiğim video ile yanıt verebilirim. Ayrıca başka bir arkadaşın yaptığı yorumda var;
Olgu ErhanyoutubeCoopers Buğday Kiti, -700 gr Beyaz Toz Şeker -2x ( 1kg ) Buğday Kuru Malt Özü -Wb 06 Maya -5 Litre Soğuk Su -1 Danacana Su 14 gün kovada kaldı şişelendi şişede 15 gün geçirdi. Lezzet inanılmaz !!! Alkol oranı çok iyi, ortalama %6 gibi tahmin ediyorum.https://www.youtube.com/watch?si=ryh159LwfTfgCgDl&v=liu1WkplQxg&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Henüz kurmadım. Stok için aldım. Sırayla kuracağım ama öncelik başka kitler.
O değişik istediğiniz notaları avrupa / ithal kitlerden alıyorduk zamanında, ama artık onlar gelmediği için ne yazık ki Türkiye de üretilen kitler ile çok zor.
butik biraIPA Bitter Bira Kitihttps://www.butikbira.com/products/muntons-ipa-bitter-bira-kiti?_pos=11&_sid=a42770a4e&_ss=r
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ocak 2024; 8:32:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@OlguErhan Bu işe ilk heveslendiğimde ButikBira sayfasında bu kitleri tek tek incelemiş kendime göre bir liste oluşturmuştum. Bunların artık satışta olmadığını öğrendiğimde büyük hayal kırıklığı oldu. Hepsi harika görünüyor. Keşke ithaline izin verilse de bu kitleri bulabilsek. Gerçi bu döviz kurları ve maliyetlerle bulunsa dahi almak pek mümkün olmaz herhalde ☹️
izin sıkıntısından öte kar oranı dolayısıyla getirmiyorlardır diye düşünüyorum
-
sağolun sipaişini verdim bir kaç güne kurarım. bayağı bir kit denedim sanırım ama iş dönüp dolanıp golden aleye bağlanacak sanırım çünkü üreticilerin yazdığı kahve,karamel,çikolata şu bu hiç birine rastlamadım desem yeridir. en son buğday ,italyan pils ve ipa deneyeceğim.
-
İpa da aroma farkedersiniz ;) 2 ipa kurdum ikiside iyiydi. Ancak birinci 2 şişeden sonra bende yanma yaptı. Diğerinde de şeker oranını kaçırmışız eskiye göre tadını beğenmedim.
Onları Dry Hop ile ekleyin, o zaman olur; ben 3 gün önce 2 kite ekledim mesela ;
@crow in cornfield Amber güzel kit ama 5-6 ay sonra gerçek tadını aldım. Yağ gibi akıyor ama çikolata tadı var diyemem. Hafif acı. Piyasa amberlerinden hafif bence.
-
sağolun hocam. fiyatlandırmaya canım sıkıldı ,siparişleri iptal ettim. 3 kit 1300 tl tuttu . yani tamam enflasyon şu bu da bu kadar olmaması lazım. 2 kit kurulmuş dinlenen biram var sonrasında bakacağız artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X