Teşekkürler evet bende biraz araştırınca tek çözümün bu olduğunu gördüm Şurda daha ucuz sipariş ettim Dark tavsiyeniz içinde teşekkürler 2.kiti bunla kuracağım |
Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (9. sayfa)
-
-
-
Şişe iyi temizlenmemiş olabilir. Eskiden kalmış olabilir. Bakteri ailesi yavaştan toplanıyor olabilir. Bakteri ailesi 1 hafta daha bekledikten sonra net bir şekilde kendini belli edecektir.
Beklemekten başka çare yok.
-
www.vinomarket.com.trGrumpy Old Bugger - Stout - Şerbetçiotlu Malt Özühttps://www.vinomarket.com.tr/urun/grumpy-old-bugger-stout
Çok ilgimi çeken bir ürün. Yorumlara Guinness gibi yazmışlar. Bakalım sonuç nasıl olacak?
-
-
Ooooooo vinomarket şov olmuş. Deneyin bakalım, memnun kalacak mısınız?
Her ne kadar şişede en az 15 gün ve üzeri beklese daha iyi olur diyesim gelse de "merak" daha önemli. Hemen yarın bir tanesinin tadına bakın. Daha sonra içtikleriniz zaten en az 15 gün beklemiş olur. Hem süreci daha iyi görmüş olursunuz.
-
Vişneli Kediköy güzel oluyor. Böğürtlen pek sarmadı sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü kurdum kiti ancak hava kilidinden gaz çıkışı nerdeyse yok gibi. Ancak kenarlarda kräusen oluşumu mevcut.
-
-
Contadan hava kaçırıyordur. Krausen oluştuysa problem yok.
-
Tecrübem yok. Tadı nasıl?
-
Selamlar herkese,
Yaptıım biralarda yaşadığım en önemli problem gazlanma sorunu. Şeker miktarını doğru koymama hatta bazen fazla koymama rağmen bir türlü kazlı köpüklü biraya ulaşamıyorum. Şöyle bir ürün buldum. Kullanan ve sonuçlarını paylaşabilecek olan var mı?
hazkatturkiye.comCo2 Brewing Sugar Gazlama Şekeri 500 ml | co2-brewing-sugar-gazlama-sekeri-500-mlhttps://hazkatturkiye.com/urun-detay-co2-brewing-sugar-gazlama-sekeri-500-mlBir de yüksek sıcaklıklarda bira yapmak için yüksek sıcaklıkta çalışan bir maya satıyor Egemalt. Buradan bir set aldım ve deneyeceğim. Umarım güzel bir sonuç elde ederim.
-
Evet galiba oradan kaçırıyor ancak Krausen bayağı oluşmuş.Sıcaklık 21-23 arası tutuyorum
-
Şişeye girdikten sonra en az 1 ay;
ben tek kesme şeker atmama rağmen genede yüksek oluyor fazla gazlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla gazlı tad henüz oturmamış olabilir gazlı sirke gibi 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkçası Soğutucu Çanta ile 20 derecede kolayca bira yapabilirsiniz.
TL dibe indiği için fiyatları ne yazık ki ucuz değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şişeleri ve kapakları iyi yıkayın. 1 veya 1,5 küp şeker atın. Ara ara şişeyi ters düz edin. En az 15 gün bekleyin.
Egemalt'a yazıp mayanın durumunu sordum. 3-4 gün 40°'de kaldığı takdirde 5.-6. gün şişeleyebilirsiniz dedi. Süre çok iyi. Denemek lazım.
Benim kilerim 18-20°. O nedenle normal akışa devam ediyorum.
-
3 adet hava kilidi contası 4,90.
Ne için yaşıyoruz diye düşünüyor insan.
-
Ben aldım mayayı. Bakalım nasıl bir sonuç verecek. Buradan paylaşırım.
-
Şişelemeden önce aranızda filtreleme yapan oldu mu hiç? Ben şişelemeden önce adi filtre kağıdı ile düşünüyorum. Yapan olduysa deneyimini aktarabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X