İlk kez denediğim burma kadayıf yapımı... Bundan sonra evde yaptığım tatlı yemek vb şeylerin yapımını atacağım buraya, |
Evde Burma Kadayıf Denemesi -1-
-
-
Valla düzgün olması tadının iyi olacağı anlamına gelmiyor,kayınvalidemin sarmaları incecik küçücük ,ama anaminkiler 2 parmak gibi ama lezzet tavan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 28 Ağustos 2023; 16:7:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat sade yağ çullama boz fıstık kg 620 ₺ ye satılan koçak burmasıyla neredeyse eşdegerdi. :)
Üstad bu kadar meraklıysan kadayıf olanı değilde normal fıstıklı burma dene sanki o daha kolay gibi duruyor. Ve net daha lezzetli. Ulan kurşun yenir bunlar için.
-
Sade yağ hazır mı sen mi yaptın ?
-
Hayııııırrrrr... Hocam ne yaptın. Bu dönemde değil de ilerde yapaydın tam da diyete başlamışız. Olmaz ki böyle.
Bunun yerine biraz daha diyete uygun şeyler (daha az karbonhidrat ve şeker) paylaşırsanız çok daha güzel olur bence.
-
Denene bilir.
-
Hazır üstat ama aldığım yer sağlam avanta mal vermez bana,
-
Eyvallah :)
-
çiköfte yap
forumda herkes çiköfte yior
-
İyi sadeyağ önerisi lazım
Çiğköfteyi sevmiyorum ama cevizli köfteyi çok severim yapınca atarım.
-
Valla üstat benim satın aldığım yer nasıl desem direk köylüler getiriyor iyi mal olduğu zaman haber veriyor bana ben öyle alıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X