Şimdi Ara

Evde çalışmak için ürün ve bilgi tavsiyeleri (Yeni Başlama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işimden dolayı spor salonuna gitmeye vaktim yok, yakınımda da yok ayriyeten, yol ücreti vs masraflı oluyor ekstra, evimde kondisyon bisikletim var bununla beraber evde ağırlıkta çalışmak istiyorum

Eve vücut çalışmak için ağırlık sehpası brench press arıyorum, bu sehpayla mekik vs de yapmak istiyorum buna uygun fiyatlı ürün önerir misiniz ?

ayriyeten bu ürünü almayı düşünüyorum evde çalışmak için, tavsiye eder misiniz? https://www.trendyol.com/borcinspor/98-kg-halter-seti-dambil-ve-zbar-seti-p-77817366?boutiqueId=61&merchantId=127884

mekik ve şınav için sehpa harici ufak ürün alacam bunun için tavsiyeniz var mı ?

Evde hem kardiyo ve hem vücut geliştirmek için alet/ürün öneriniz var mi ?

almayı düşündüğüm ürünler

ağırlık sehpası brench press ve mekik vs için

dambıl set barlı set

mekik ve şınav için ufak aparat tutamaç gibi

spor için mat alacam, 10-15 mm kalınlıkla rahat ve yumuşak

• Güncel e

• Hocam merhaba, daha çok kendinize bir sehpa almanız lazım. örnek böyle bir ürün ; https://www.hepsiburada.com/rota-spor-yerli-uretim-fonksiyonel-agirlik-bench-press-sehpasi-p-HBV000011HRA4

Ağırlıkları ise 2.el almanızı tavsiye ederim. Çok daha ucuza gelecektir. Sahibin'den veya benzer bir siteden bakın. Linkte bulunan ürün yarı fiyatına 2.el alınır.

Sehpa olmadan serbest şekilde bir yere kadar verim alırsınız. Öncelik sehpa olsun.

Bu sehpa ile bacak, göğüs, arka kol, üst göğüs vb. tüm yerleri çalışırsınız.

iyi sporlar

• sanjii kullanıcısına yanıt

2. el fiyatları da buna yakın hocam, buna vereceğime garantili 0 alayım diye düşünüyorum. 2. el fiyatı adam 850 900 satıyor, 0 fiyatı 1000 tl arada fark yok pek

sehpa biraz pahalıymış geçen sene 100-150 tl'ydi bunlar

• Bence önce ağırlığı alın, gerçekten düzenli çalışmaya başladıktan sonra sehpa alın.
    Sonra evde sehpayı sokacak yer aramayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.