Bildirim
Evde Ders Çalışmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Rez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İrade
hayatımda ilk kez geçen 10 yaptım, ölüm yaa, erken kalkıldığında daha rahat yapılan eylem bence, akşama bir sürü boş vakit kalıyor gündüz hallet akşam da, kafa dinle -
Okulu bıraktığımdan beri +12 evde çalısıyorum . Kapanıyorum odaya ve kesinlikle girmek yasak evdekilere . Yemek vs o tarz seylerde ben çıkar alır getirir masada yerdim yine tek basıma . Günde 10 dakika mola verip full sarkı dinlerdim odanın içinde yürüyerek bacaklarım açılsın diye . Bence kolayca adapte olacağın birsey . Ailen de sana anlayus göstereceklerdir emini rahatsız etmezler . Bence daha kolay ve rahat evde çalısmak .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz ben 3-4 saat çalıştıktan sonra bi sıkılma geliyor
Duvarları yumrukluyorum ben. Özellikle sol yumruğum çok hafif kaldığı için sol ile deniyorum. Stresimi atınca sözel oradan sayısa derken bir bakıyorum 5 saat geçmiş.quote:
Orijinalden alıntı: -Agapi
Hocam motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz ben 3-4 saat çalıştıktan sonra bi sıkılma geliyor
Ben de aynı durumdayım ya, bi anda kendimi Gordon Ramsay videoları izlerken buluyorum
Valla 3. senemde , ugruna okulu biraktigim ve kazanamadigim icin sagligimi kaybettigim bi hayalim olunca mecbur saglaniyor o motivasyon😄 . Eger calisamazsam kendime saygim kalmaz sinirli oluyorum .
Gerci simdi bitti konularim denemelere gectim . Bakalim evde yapabilecek miyim deneme 🤔 .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam okulu ne zaman bıraktınız
Kasim ayinda 2. Sinifta kurtuldum .
Açıga mi gectin
Sen lise sandin sanirim😊 , universite 2. sinifta biraktim . Zaten istemedigim ve kaydirma yaptigim icin gitmek zorunda oldugum bi yerdi .
Lise sanım hocam inşallah hedefinize ulasırsınız
Umarim cok tesekkur ederim🙏🏼 . Umarim hepimiz hayallerimize kavusuruz .
Benim de 3.sene hocam.2016da kac k yapmistiniz,nereyi biraktiniz?
Kac k yaptim hatirlamiyorum bile cunku 62 soru kaydirdim o sokla ben hicbir seyle ilgilenememistim . Tercihi bile ogrenci kocum yapmisti yerime . 150k civari biseydi heralde yani hic yapmasam daha iyiydi keske baraj alti kalsaydim .
Adam sana mı soruyor birader? Duvarlara kafanla vuruyorsun herhalde?quote:
Orijinalden alıntı: veysel3031
Duvarları yumrukluyorum ben. Özellikle sol yumruğum çok hafif kaldığı için sol ile deniyorum. Stresimi atınca sözel oradan sayısa derken bir bakıyorum 5 saat geçmiş.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X