Şimdi Ara

Evde Ders Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde +10 görenler bunu nasıl başarıyorsunuz ben kütüphaneye gidiyorum anca oluyor .Bu aralar evde çalışmam gerek bana ne önerirsiniz? Birde YouTube dan ders dinliyorum bir bakmışım Gold digger prank izliyorum YouTube nasıl etkili kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• İrade

• hayatımda ilk kez geçen 10 yaptım, ölüm yaa, erken kalkıldığında daha rahat yapılan eylem bence, akşama bir sürü boş vakit kalıyor gündüz hallet akşam da, kafa dinle
  • Okulu bıraktığımdan beri +12 evde çalısıyorum . Kapanıyorum odaya ve kesinlikle girmek yasak evdekilere . Yemek vs o tarz seylerde ben çıkar alır getirir masada yerdim yine tek basıma . Günde 10 dakika mola verip full sarkı dinlerdim odanın içinde yürüyerek bacaklarım açılsın diye . Bence kolayca adapte olacağın birsey . Ailen de sana anlayus göstereceklerdir emini rahatsız etmezler . Bence daha kolay ve rahat evde çalısmak .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Hocam motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz ben 3-4 saat çalıştıktan sonra bi sıkılma geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Agapi

Hocam motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz ben 3-4 saat çalıştıktan sonra bi sıkılma geliyor
    Duvarları yumrukluyorum ben. Özellikle sol yumruğum çok hafif kaldığı için sol ile deniyorum. Stresimi atınca sözel oradan sayısa derken bir bakıyorum 5 saat geçmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı durumdayım ya, bi anda kendimi Gordon Ramsay videoları izlerken buluyorum

• Valla 3. senemde , ugruna okulu biraktigim ve kazanamadigim icin sagligimi kaybettigim bi hayalim olunca mecbur saglaniyor o motivasyon😄 . Eger calisamazsam kendime saygim kalmaz sinirli oluyorum .
    Gerci simdi bitti konularim denemelere gectim . Bakalim evde yapabilecek miyim deneme 🤔 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam okulu ne zaman bıraktınız

• Kasim ayinda 2. Sinifta kurtuldum .

Açıga mi gectin

• Sen lise sandin sanirim😊 , universite 2. sinifta biraktim . Zaten istemedigim ve kaydirma yaptigim icin gitmek zorunda oldugum bi yerdi .

Lise sanım hocam inşallah hedefinize ulasırsınız

• Umarim cok tesekkur ederim🙏🏼 . Umarim hepimiz hayallerimize kavusuruz .

Benim de 3.sene hocam.2016da kac k yapmistiniz,nereyi biraktiniz?

• Kac k yaptim hatirlamiyorum bile cunku 62 soru kaydirdim o sokla ben hicbir seyle ilgilenememistim . Tercihi bile ogrenci kocum yapmisti yerime . 150k civari biseydi heralde yani hic yapmasam daha iyiydi keske baraj alti kalsaydim .

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel3031

Duvarları yumrukluyorum ben. Özellikle sol yumruğum çok hafif kaldığı için sol ile deniyorum. Stresimi atınca sözel oradan sayısa derken bir bakıyorum 5 saat geçmiş.

Alıntıları Göster
    Adam sana mı soruyor birader? Duvarlara kafanla vuruyorsun herhalde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.