Şimdi Ara

Evde ders çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, buranın tavsiyeleri bi garip olsa da aklıma başka site gelmedi. Ben öğrenciyim ve sınava hazırlanmam gerekirken (ortalamam yüksek.) hazirlanamiyorum. Denemelerim düşük geliyor. En güvendiğim derste bile beklemediğim yanlışlar çıkıyor. Bende dedim ki ders çalışayım 15 tatilde adam gibi. Ailem ilk günden bu evin hali ne, evde boş boş duruyorsun, bu hafta evi iyice temizliyorsun gibi şeyler dediler. Ve hani dershaneymis.. diğer dijital seylermis.. destek almiyorum onlardan. Sadece okuldaki kurslardan destek alıyorum. O bile zorla oldu. Ailem ne gerek var falan yaptı. Diğerlerinin ailesi o çalışsın diye yapar benimki.. Bana sorumluluk yüklüyor. Sofra topla, çamaşır katla veya makineyi yerleştir gibi şeylerden sıkıldım. Kafam dopdolu başka şeylerden de.. Burada planım bile hazır ama ailem 1 hafta daha var o zaman çalışırsın diyor. Ben ise bune ya desem kavga çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım? Arkadaşlarıma anlattığımda pek iyi tepki almadım. Telefona bakan birisi de değilim. Zaten arkadaş olarak da yalnızım yani..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aslında haksız değiller, okumak bu ülkede tam boş adam işi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.