Şimdi Ara

evde ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde düzenli ders çalışabilen hocalarım nasıl yapıyordunuz? gürültü ve ses yok. o konuda sıkıntı çekmiyorum ama disipline oturamıyorum. evde sıcaktan dolayı da aşırı bunalıyorum ama yapacak bir şey yok.

• Hocam havalar soguyana kadar klimali kutuphanelerde vakit gecirin , calisirken caniniz cok sikiliyorsaniz hafif bir seyler dinleyerek ders calisin .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt

hocam bu sene mezuna kaldım. geçen sene o kadar fazla kütüphaneye gittim ki kusasım geliyor artık. mecbur gideceğiz tekrardan ama.

• Kac binden kaldiniz hocam , bir de bu vakitlerde cok kasmamak lazim bence . Sabrinizi zorlamadan 4 5 saat takilin bunalinca rahat dus alin keyfinize bakin . Asil olay sonradan basliyor

90 binden kaldım hocam. 3 saat filan çalışabiliyorum. çok iyi ilerlemiyorum düzene oturamadım hala.

• Hocam bu sene en fazla ne kadar ders calisabiliyordunuz

• Kesinlikle kütüphaneleri öneririm. Hem serin oluyor hem de ortamda dike dike ders çalışıyorsun. Ben genelde 20 soruda bir sigara molasına çıkarım. Evdeki çalışmaya nazaran daha verimli oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    8-9 saat düzenli değil tabi ki bazen hiç çalışmıyordum ortalama 5-6 saat eder çok doğru ilerleyemedim bu yıl

• @PostalDude 20 soruda bi sigora molası da neymiş, bi ritme girme olasılığın 0.

ben evde çalışıyodum ama genel olarak evden çıkmayı sevmeyen birisi olduğumdan hiç öyle daralma hissi yaşamadım. her gün kalkınca oturuyodum dersin başına yatana kadar devam yemek vs. molaları hariç. aralığın sonunda başladım çalışmaya, hazirana kadar neredeyse her gün 10-12 saat çalışmışımdır. çalışmazsam istediğim üniyi kazanamayacağımı biliyodum ve tek motive kaynağım buydu

• Plesac kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 soru dediğim videolu konu anlatımla 40 dakikamı alıyor. O 40 dakikanın sonunda kendime 10 dakika mola veriyorum. Bazen canım çekmiyor bi 40 dakika daha çalışıyorum. Önemli olan verim almak bence.

• Plesac kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sizin gibiyim aslında. Sosyal birisi değilim. Tek başıma takılmayı daha çok seviyorum. Sadece evde sistem oturtamadım. Sıcaktan daralıyorum 😁

• ben genellikle 5 gün ders çalışıp 2 gün gezip dolaşıyodum. çok nadir de olsa kütüphaneye gittiğim oluyodu.
    sana önerim eylül ekim aylarına kadar kendini çok kasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.