Şimdi Ara

evde film izlemelik ucuz yollu projeksiyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Öncelikle projeksiyonda iyisini ucuza getirmek maksatlı ikinci ele girilir mi bunu sorayım bi. İkinci el aşırı sıkıntılı bişey, başın ağrır pişman olursun diyenleriniz çoğunluktaysa sıfır bakmaya başlayayım. Ev küçük, perdeleri de çektim mi akşama dönüyo hava. Sadece film izlemek için bi projeksiyon bakıyorum, bütçem 700 800 liraya varıyor, en bunu almazsan adam değilsin dediğiniz şeyde 1000 liraya çıkabilirim ama 1001 olmaz hani vermişken şunu da veriver diye diye 2700lere çıkılır yoksa :P 700 lira civarına ne kadar yakın kalırsak o kadar iyi. nasıl bişey almalıyım? LCD'lilerden almam gerektiğini düşünmekteyim yapılan yorumlara baktıkça, ama bir türlü bulamadım ne alabilirim diye. tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, hatta sahibinden linkleri olsun, gittigidiyor linkleri olsun, efendime söyliyim ucuzu ya da akakce linkleri olsun memnuniyetle kabul ederim. herkese teşekkürlerimi sunarım şimdiden

dipnot: istanbuldayım, doğubankta falan ucuz olursa gidip ordan da alabilirim tavsiyeniz üzerine

• Dostum uyarmi sana bilmem ben cihazimi satiyorum markasi promacto pro x10 acilmis bir konuda formda mevcut sen beden satiyorsun diyorsan isim geregi artik kullanamiyorum.

Led lamba 30000 saat omuru var 700 lumen 2 metreden 180×200 goruntu alabbilirsin
    Tak calistir 3d 2 gozluguyle birlikte yollayacam

Android isletim sistemi var jelatini bile uzerinde sifir gibi 2sene garantili

cihaz 2 aylik abartarak yazayim 150 saat falan kullanildi fiyat olarak 1250 tl (cihazin sifir fiyati 1600 tl) uyarasa konusalim

Not:ikinci el almayacaksan bile sifir promacto pro x10 bence dusun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettunc2323 -- 27 Ocak 2014; 15:02:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1250 beni çok zorlar o kadar bütçe ayıramıyorum malesef, bi de 3d filmli sinemadan çıkmışılığım var o derece sevmiyorum 3dyi. 3d olmasın fiyat daha uygun olsun kafasındayım yani :) ama ilgin için teşekkürler yine de
  • Drall D kullanıcısına yanıt
    700-800 liraya yüksek çözünürlüklü bir makina bulacağını sanmıyorum aklıma gelirse yine marka model yazarım senin için
  • temiz ikinci eli 700 800e giden varsa o hoş olacak gibi zaten. sıfır 700 800e ben de sunum cihazından fazlasını bulabileceğimi sanmıyorum malesef :) teşekkürler
  • İkinci eli hiç önermem zira lamba durumunu bilemezsiniz kaç saatte, değişmiş mi orjinal mi vs.
    Hiç gerek yok sıfır bir cihaz alın 2 sene lamba garantiside var.
    http://www.incehesap.com/en-ucuz-benq-ms504-projektor-fiyati-23881/
  • iyide bu cihazın çözünürlüğü çok düşük
  • ahmettunc2323 A kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz bütçeye ikinci el bile olsa daha yüksek çözünürlük zaten alınamaz maalesef.
    Alacağınız çözünürlükle 800x600, 1024x768 veya en iyi ihtimal 1280x800 olacaktır. Bunların sıfırları 1000TL + dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drall

İyi günler arkadaşlar. Öncelikle projeksiyonda iyisini ucuza getirmek maksatlı ikinci ele girilir mi bunu sorayım bi. İkinci el aşırı sıkıntılı bişey, başın ağrır pişman olursun diyenleriniz çoğunluktaysa sıfır bakmaya başlayayım. Ev küçük, perdeleri de çektim mi akşama dönüyo hava. Sadece film izlemek için bi projeksiyon bakıyorum, bütçem 700 800 liraya varıyor, en bunu almazsan adam değilsin dediğiniz şeyde 1000 liraya çıkabilirim ama 1001 olmaz hani vermişken şunu da veriver diye diye 2700lere çıkılır yoksa :P 700 lira civarına ne kadar yakın kalırsak o kadar iyi. nasıl bişey almalıyım? LCD'lilerden almam gerektiğini düşünmekteyim yapılan yorumlara baktıkça, ama bir türlü bulamadım ne alabilirim diye. tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, hatta sahibinden linkleri olsun, gittigidiyor linkleri olsun, efendime söyliyim ucuzu ya da akakce linkleri olsun memnuniyetle kabul ederim. herkese teşekkürlerimi sunarım şimdiden

dipnot: istanbuldayım, doğubankta falan ucuz olursa gidip ordan da alabilirim tavsiyeniz üzerine

Selamünaleyküm

Aşağıdaki linkteki cihaz eğer sağlamsa, herhangi bir sıkıntısı yoksa lamba kullanım ömrü fazla değilse ( 1500 saati geçmemişse ) kaçırmayın. Nakit para isterse göndermeyin. Sanalpazardan 1000 liraya ilan açmasını teklif edin. Sağlıcakla...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-optoma-gt750-xl-3d-hd-projeksiyon-cihazi-151827084/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.