Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Evde golden beslenir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KNO3

kusura bakma ama aradığım cevap bu değil ,beyler almaya teşvik edici yorumlar yapın çünkü almak istiyorum

Ozaman git konunu editle. Biz burda seni gazlayıp aldırmak için yokuz seni bilgilendirmek için varız. Bir soru sormuşun adam fikrini belirtmiş
  • Heves için köpek falan almayın arkadaşım. Sonra bakamıyorsunuz oraya buraya atıyorsunuz.

Evde köpek bakımı zordur. Ben de baktım uzun bi süre. Labrador vardı bende de. Yanında da 3 tane kedi vardı.

Ama şöyle ki ben birinci öğretim, arkadaşım ikinci öğretim okuyordu. Ben yokken o gezdiriyordu, akşamları da ben ilgileniyordum.

Kıl sorununu arkadaşlar söylemiş zaten. Temizliği sürekli yapman lazım.

Başka aklına takılan sorular varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak hayvanlarına su ve yiyecek verebilirsin. Hem daha az sıkıntılı hem de daha çok hayvan doyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cndnbykan

Sokak hayvanlarına su ve yiyecek verebilirsin. Hem daha az sıkıntılı hem de daha çok hayvan doyar.

Kesinlikle.

Bahçem var ona rağmen çok zorlandım köpek bakarken. Gerçekten kolay değil.
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Hocam millet öyle demiyoe baksana moralmi bozdular yav cidden sokağa atacak olsam almam ben o hayvani yazdim zaten gunde 1 saat dolaşiriz onunla

• Işteyim hocam akşam yazacağım

• quote:

Hocam millet öyle demiyoe baksana moralmi bozdular yav cidden sokağa atacak olsam almam ben o hayvani yazdim zaten gunde 1 saat dolaşiriz onunla

Baskasina bakma hocam sen bakarim diyosan sorun yok biraz arastir. Hayvan beslemek biraz teferruatli kendimden biliyorum.

• quote:

Işteyim hocam akşam yazacağım

Kolay gelsin
  • Evde köpek bakılmaz. Kedi alabilirsin, evde yaşar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besleyebilirsin. Habitatina mi aykiriymis apartman dairesi.

Sadece gezdirmeyi aksatmaman lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde köpek olmaz hayvanın psikolojisini bozma, ayrıca yavruyken çok havlar komşular istemezse atmak zorundasın
  • Eğer ki besleyeceğiniz golden sizin elinizde büyümemişse komşularınızla ciddi sorunlar yaratacak durumdur . Goldenlar sevimli olabilir ama çok haylazdır onu eğitmeniz zamanınızı alıcaktır .
  • ismety öz İ kullanıcısına yanıt

• Hocam evde bakacaksanız küçük ırkları inceleyin. Jack Russell olabilir Maltese Terrier olabilir minyatür doberman olabilir bir araştırın beğendiğiniz bir ırk çıkar illaki.

• evde köpek beslenmez,,,,atalar ne demiş köpek giren eve melek girmez
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Bu olmayan aklınla nasıl yazı yazmayı başardın şaşırtıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Hocam golden tüylü hayvandır yemeğinize her yere kıl gider

Boku var çişi var tüyü var aşısı var SALYA DÖKMESİ VAR

Var oğlu var yani. Masrafı da çoktur. Köpeğimi bakırköy'de bir vet. götürmüştük 450 Lira para verdim bir gecede. Aşı yapmadan köpek almam rahat edemem. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz bugüne kadar 3 tane köpek baktım. İyice düşünün karşılayabilecek maddi manevi gücünüz varsa alın. Sonradan sokağa salacaksanız KESİNLİKLE almayın her şeyini düşünün iyice.

Aklınıza takılan bir şey varsa cevaplayabilirim.

Evde golden beslenir mi

İlk köpeğim :)

Off şu sibirya kurtlarına bayılıyorum kaç paraya aldınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydoSkull99 -- 27 Ağustos 2016; 12:24:36 >

• evde köpek beslenirmi hiç ev kokar herkes evden kaçar köpegin kılı yemegin içine girer,,,,,bu arada sibirya kurtları çok uyuz köpegin kendine hayırı yokki sahibine olsun,,,alman kurdu dogo ençok sevdigim köpek ırkları bahçeli bir ev olsa bu köpekleri beslerdim ama yırtıcı olmaları şartı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 27 Ağustos 2016; 12:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

evde köpek beslenirmi hiç ev kokar herkes evden kaçar köpegin kılı yemegin içine girer,,,,,bu arada sibirya kurtları çok uyuz köpegin kendine hayırı yokki sahibine olsun,,,alman kurdu dogo ençok sevdigim köpek ırkları bahçeli bir ev olsa bu köpekleri beslerdim ama yırtıcı olmaları şartı ile

Türkçe öğretmenini selamlıyorum

• evde beslemeye en müsayit köpek ırkı pug

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.