Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Evde golden beslenir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

evde köpek beslenirmi hiç ev kokar herkes evden kaçar köpegin kılı yemegin içine girer,,,,,bu arada sibirya kurtları çok uyuz köpegin kendine hayırı yokki sahibine olsun,,,alman kurdu dogo ençok sevdigim köpek ırkları bahçeli bir ev olsa bu köpekleri beslerdim ama yırtıcı olmaları şartı ile

Türkçe öğretmenini selamlıyorum

herhalde sende atanamayan türkçe ögretmenisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

evde köpek beslenirmi hiç ev kokar herkes evden kaçar köpegin kılı yemegin içine girer,,,,,bu arada sibirya kurtları çok uyuz köpegin kendine hayırı yokki sahibine olsun,,,alman kurdu dogo ençok sevdigim köpek ırkları bahçeli bir ev olsa bu köpekleri beslerdim ama yırtıcı olmaları şartı ile

Türkçe öğretmenini selamlıyorum

herhalde sende atanamayan türkçe ögretmenisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AydoSkull99

quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Hocam golden tüylü hayvandır yemeğinize her yere kıl gider

Boku var çişi var tüyü var aşısı var SALYA DÖKMESİ VAR

Var oğlu var yani. Masrafı da çoktur. Köpeğimi bakırköy'de bir vet. götürmüştük 450 Lira para verdim bir gecede. Aşı yapmadan köpek almam rahat edemem. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz bugüne kadar 3 tane köpek baktım. İyice düşünün karşılayabilecek maddi manevi gücünüz varsa alın. Sonradan sokağa salacaksanız KESİNLİKLE almayın her şeyini düşünün iyice.

Aklınıza takılan bir şey varsa cevaplayabilirim.

Evde golden beslenir mi

İlk köpeğim :)

Off şu sibirya kurtlarına bayılıyorum kaç paraya aldınız hocam

Parayla değil sahiplendirme aldım. Parayla köpek almam o parayı köpeğe harcarım.

Yalnız bildiğiniz serseri bir köpek :) Hiç söz dinlemez tasmayı bıraktığınız an kaçar. Fakat oyun oynamayı ve çocukları çok sever. Bizim buradaki çocukları yere yatırıp üstüne çıkıyordu yalıyordu :DD Aşırı seviyordu çocukları ve oyun oynamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 27 Ağustos 2016; 12:44:28 >

• quote:

Hocam sibirya kurdu haklısınız diyebilirim ama Alman Kurdu baktım vallahi o daha da kötüydü. En iyisi kırma sokak köpeğimdi. Almayı düşünmüyorum ama bir daha alırsam yine sokaktan alırım ya da kangal alırım ölene kadar bırakmam. Tabi kangal şehirde bakılacak bir hayvan değil.
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın ama köpek evde bakılacak bir hayvan değil
    American Staffordshire Terrier cinsi köpeğim 2 yıldır besliyorum 6*17m bahçe zincirsiz bırakıyorum gündüz 2 saat kardeşim gece 2 saat ben gezdiriyorum ama hala oyun istiyor yani günde 1 saat dolaşması onun 23saat evde canı sıkılacağı gerçeğini değiştirmiyor
    yavru alacaksan 2-6ay arası herşeyi kemiricek kısaca özetlersem evimdeki tüm kablolar tahta masa ayakları koltuklar ve 1000w subwoofer imin körüklerini kemirdi bu süreçte oldukça sabırlı olman gerekicek
    şuan ortalama 40-60tl arası aşılar 2.5 aylıktan sonra 2 haftada 1 olmak üzere 8 tane aşısı olacak
    iç ve dış parazit uygulaması olacak 2-3 ayda bir ortalama 40-70tl arası
    allah göstermesin bi hastalık durumunda tahmininden yüksek bi fiyatla karşılaşma durumun var benim köpeğin arka bacakta ödem oluşmuştu 300tl hiç hesapta yokken gece işten gelince fark ettim veterinere gittik ve tedavi ettirmen gerekiyor böyle bi maddi durumun varmı
    temizlik konusu başlı başına titizlik istiyor benim köpek bahçede ama tüy dökme zamanlarında uçuşan kıllar 1.kat mutfak camından yemek masamızın üzerine kadar geliyo ev içerisinde bu duruma ne kadar süre katlanabileceksin
    köpek 4 aylık olana kadar dövsende sövsende kasları gelişmediğinden dolayı etrafa pisler tutamaz 1-2 ayda eğitmekle uğraşsan köpek 6aylık olana kadar evde pislik temizlemeye dayanabilirmisin
    daha buraya biçok şey yazarım ama asıl anlatmak istediğimi anladığını varsayıyorum ormanlar cins köpeklerle dolu bi anlık heves için alınıp 1-2 ay sonra sorumluluk zor gelince atılıyorlar
    Sana al veya alma demiyorum bu yazdıklarımı başarabileceksen al ama evde köpek beslemeye heveslenenlerin büyük çoğunluğu ilk 2ayda vazgeçiyorlar
    eğerki alırsan ve sıkılırsan sokağa veya ormana salma köpeği sahiplendirme siteleri ve face grupları var en azından köpeğin geleceğini zevklerin için hiç etmemiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 27 Ağustos 2016; 14:10:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.