Şimdi Ara

Evde golden beslenir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişi yaşıyoruz evde , ekim de abim askerden gelecek 2+1 ev arkadaşlar , sorum şu yaklaşık 80m2 evde köpek beslenir mi , bahçe katı değil, golden yavrusu almayı düşünüyorum ama ailem evde olmaz falan filan diyor, internette okuduğuma göre çoğu kişi bahçe de değil de evde besliyormuş, kendime ait oda da bakabilir miyim?

• kesinlikle beslenmez aklından bile geçirme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi al. kopekler cok sirnasik. sevmeye kalkmadanogeliyo sevdirmeye kendini. azicik bi agirligi olur, kediye bak bide ne kadar asil. kendi istediginde gelir sevdirir gider. senle ugrasmaz. dediklerini dinlemez. ne istiosa onu yaptirtir. sirnasik degil
  • marselinyo kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ama aradığım cevap bu değil ,beyler almaya teşvik edici yorumlar yapın çünkü almak istiyorum
  • 80 metrekarelik bir evde beslenebilir. 50 metrekare falan olsa neyse. Bakabileceğini düşünüyorsan kesinlikle al. Çok sevimli ve arkadaş canlısı bir hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 26 Ağustos 2016; 18:57:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplumbağa al kapıyı açık bırakıp markete gitsen bile sen gelene kadar anca asansöre varır ses yok besleme sorunu yok tepesine mum koyarsın dolaşır durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

kusura bakma ama aradığım cevap bu değil ,beyler almaya teşvik edici yorumlar yapın çünkü almak istiyorum

kardeş doğrular bunlar ? evin içinde sürekli yumak yumak kıllar göreceksin hatta yemeğini yerken dikkatli bakacasın kıl varmı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Bakabilmekten kasit para ise şuan çalışıyorum , kendime ve ona ayirabilirim uni başladığında da kyk bursu alirim, gezdirmek ise sorun 1 saat dolastiririm .hem benimde asosyallik seviyemi azaltir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

kaplumbağa al kapıyı açık bırakıp markete gitsen bile sen gelene kadar anca asansöre varır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 26 Ağustos 2016; 19:09:35 >
  • Cok zor. 3 tane kopek baktim pcye gecince sebeplerini de yazicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

kaplumbağa al kapıyı açık bırakıp markete gitsen bile sen gelene kadar anca asansöre varır ses yok besleme sorunu yok tepesine mum koyarsın dolaşır durur

• Denizden beslenir

• Heveslenip almayin, gercekten ciddi bir mesele cunku. Disarida terk edilen binlerce kopek yuzlerce golden var. Eger gercekten bu sorumlulugu alabileceginizi dusunuyorsaniz yavru almaktan ziyade barinaktan veya facebook taki hayvanlsri kurtarma gruplarindan alin. Hem sevap islemis olursunuz hem de can kurtarmis olursunuz. Yavru kopek beslemek egitimi olsun hastaligi olsun cok ama cok zor.

• Alma. Muhtemelen hayvanı odana kapatacaksın, sonuçta ailen sokağa veya barınağa atacak hayvanda ölecek veya sürünecek. Üstelik para verip alacağın için hayvan ticaretine yol açıyorsun.

• Ailem 21 senedir beni bile besledi

• Timur Akkurt youtube kanalından evde köpek beslemek ile ilgili videosu tüm sorularına yeterli cevabı verecektir,Mobilden bağlanıyorum direk link atamadım.

• Up alabilirim

• Golden zaten ev hayvanidir hocam tüy dökmesini sorun etmezseniz rahatlikla evde besleyebilirsiniz.

• Hocam golden tüylü hayvandır yemeğinize her yere kıl gider

Boku var çişi var tüyü var aşısı var SALYA DÖKMESİ VAR

Var oğlu var yani. Masrafı da çoktur. Köpeğimi bakırköy'de bir vet. götürmüştük 450 Lira para verdim bir gecede. Aşı yapmadan köpek almam rahat edemem. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz bugüne kadar 3 tane köpek baktım. İyice düşünün karşılayabilecek maddi manevi gücünüz varsa alın. Sonradan sokağa salacaksanız KESİNLİKLE almayın her şeyini düşünün iyice.

Aklınıza takılan bir şey varsa cevaplayabilirim.

İlk köpeğim :)

• Hayvan sevsen evde köpek beslemeyi düşünmezsin ve cins bir köpek alacağına barınaktan ücretsiz bir köpek almayı düşünebilirsin, eğer hayvanları seviyorsan lütfen evin içine köpeği hapsetme, empati kur.
    Hayata 1 kere geliyor ve 80m^2 evde mi yaşayacak? ve Evin her yerinde kalacağını zannetmiyorum büyük ihtimal heves alana kadar izin verip balkona yada bir odaya kapatılacak hatta sokağa atacaksınız kim bilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.