Bildirim
evde guitar hero oynanır mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Başlığa gel "evde guitar hero oynanır mı" !!!
Başka nerede oynayacaksın, sokakta mı? -
Ben ve tanıdığım bir çok arkadaşım genelde oyun merkezi tarzı yerlerde vip odalar olur oralarda grupça oynardık. Hiç xboxda görmedim o açıdan genelde ps3 olurdu -
neden oynanmasın hocam, ben hergün oynuyorum. komşular istese de, istemese de. -
valla 2-1 kolunu son ses çek birde metallica gh yi al ozman tadindan yenmez. -
Bateride kick bazen sorun çıkarabiliyor. Gerçi bateri başlı başına sorun bam bam vuruyosun yerde de kick güm güm güm ama oynuyorum bende. Çok sorun olmuyor.
Gh oyunlarıda diğer oyunlar gibi. Sorun çıkmaz. -
sıkılma olayı oluyor mu boşuna okadar para vermeyelim -
Olur tabi. İlk aldığın gibi hiçbir zaman oynamıyorsun ama oynayacak birileri varsa hep zevkli olur. Veya online güzel oluyor. -
Tek basina belli bir sure oynadiktan sonra sıkılırsın. Ama arkadas grubuyla oynayacaksan sıkılacağını hiç sanmam. Kız arkadaşlarla daha eğlenceli oluyor -
indirimli fiyatı gitar bateri 1 oyun mikrofon 150 tl ye almıştım istanbuldan hergün 2-3 şarkı çalıyorum tek başıma hiç sıkmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR
indirimli fiyatı gitar bateri 1 oyun mikrofon 150 tl ye almıştım istanbuldan hergün 2-3 şarkı çalıyorum tek başıma hiç sıkmıyor
Nerden almıştın ? -
Oynayacak arkadaşın yoksa oyun bitince bi yere atarsın devamı pek gelmez. Ama mesela ben buluyorum bi kız mesela vokala oturtuyorum sonra hoş oluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: 0toban
quote:
indirimli fiyatı gitar bateri 1 oyun mikrofon 150 tl ye almıştım istanbuldan hergün 2-3 şarkı çalıyorum tek başıma hiç sıkmıyor
Nerden almıştın ?
D&R dan almıştım -
quote:
quote:
quote:
Nerden almıştın ?
D&R dan almıştım
1) Xbox360 için değil mi ?
2) Gitar + Bateri'yi 150'ye aldıysan çok iyi kapmışsın valla -
quote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
Oynayacak arkadaşın yoksa oyun bitince bi yere atarsın devamı pek gelmez. Ama mesela ben buluyorum bi kız mesela vokala oturtuyorum sonra hoş oluyo
Annen baban mürvetini görsek diye beklerler, sen kız bul vokale oturt -
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
quote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
Oynayacak arkadaşın yoksa oyun bitince bi yere atarsın devamı pek gelmez. Ama mesela ben buluyorum bi kız mesela vokala oturtuyorum sonra hoş oluyo
Annen baban mürvetini görsek diye beklerler, sen kız bul vokale oturt
Bu arada tabi ki de oynanır.Odamda koparım valla.
-
Yav bende de bateri var. Geçen sene aldım 1 kere kurdum. Tepkisi falan süper ama Madcatz bu portable olandan. Buna uygun olarak sepha yaptırmayı düşünüyorum ama eski marangozlar bitti artık biliyorsunuz. Bir de fiyat performans olayı var tabi. Almışım davul setini 20 tl ya buna göre de ucuz bir şey olması lazım altına. Herhangi bir fikir verecek olan var mı? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Nerden almıştın ?
D&R dan almıştım
2) Gitar + Bateri'yi 150'ye aldıysan çok iyi kapmışsın valla
mikrofon ve oyun da dahil anlayacağın full set 300 tl ye bir alana bir bedava vardı forumdan bir arkadaşla birlikte aldık o ps için aldı ben xbox için
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nerden almıştın ?
D&R dan almıştım
2) Gitar + Bateri'yi 150'ye aldıysan çok iyi kapmışsın valla
mikrofon ve oyun da dahil anlayacağın full set 300 tl ye bir alana bir bedava vardı forumdan bir arkadaşla birlikte aldık o ps için aldı ben xbox için
o kampanya ne zaman olöuştu
-
yılbaşından önce kurban bayramı sıraları
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox pil
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- god of war xbox
- xbox series x ne zaman çıktı
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- minecraft 2
- gt 6 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X