Bildirim
Evde gürültü olduğu halde nasıl genel deneme çözüyosunuz?
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seni iyi anlıyorum 3 gün amcam 2 ve 4 yaşındaki çocuklarıyla geldi bizde kaldı delirdim çocuklara kızıyorum yine anlamıyorlar valla zor iş -
Kalabalık ve gürültülü bir sınıfta iyi şekilde çalışabilen bazılarını görürsün . Önemsemez ve odaklanırsan bir süre sonra seni etkilemez . Sürekli düşünüp aklına getirirsen en ufak sese bile dikkatin dağılabilir .
Yatılı bir okulda hatta Fen lisesinde dahi yatılı kalanlara sorarsan (ben örneğin) genelde etütlerde gürültü olduğunu söylerler ama genelde çalışanlar yine çalışır . Bir süre sonra duyarsızlaşıyorsun sese karşı. -
küfrederek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3m 1100 sünger kulak tıkacı kullanıyorum sesi %70 oranında kesiyor ama uzun süreli kullanımda kulaklari ağrıtıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye: Yok -
tabii ki genel olarak iradeye bağlı bir şey ama böyle bir şeye alışık olmayınca cok sıkıntılı oluyor.
-
hemen hemen aynı sorunları bende yaşıyorum fakat yapacak pek bir şey yok. bi bakıma avantajlı bir durum. kendinizi sürekli minimum ses minimum rahatsızlığa entegre etmeniz sınav anında oluşabilecek bir ses, gürültü, korna anında dikkatinizi tamamen alıp başka yerlere götürebilir. biraz survivor şartlarda çalışmak pek alışılması kolay olmasa da iyi bir avantaj bence...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X