Şimdi Ara

Evde hazırlanıp sorularını çözdürmek isteyenler konuya buyrun>>(her ders.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben tek değil iki dershaneye gidiyorum derslere pek girmiyorum genelde hep vaktim soru çözüm bölümlerinde geçiyor.Evde hazırlanıp mezun olan birkaç kisi ile beraber bir calışma yürütmek istiyorum.SAYISALIM.Her dersten soruları çekip mail olarak atacak bende 1 gün yada en fazla 2 gün icinde cözumlu halini mail adresine göndereceğim burda 1-2 soru değil ornegin mat1 den 15 soru fizikten 20 kimyadan 10 gibi..Fakat tek şart olarak bu çalışacağım 2 kişinin belli bir düzeyde olması gerekiyor çünkü basit sorularla vakit kaybetmek istemiyorum benimde zorlanacağım tarzda sorular gönderecek kişilerle bir calışma yürütmek istiyorum.Bunun için lütfen denemelerden bugüne kadar ortalama 400 ve üstünü yapanlar iletişim için yorum bıraksın.Umarım faydalı bir oluşum kurabilirim.
    Şu an haftalık 2-3 farklı dershanenin sınavlarına giriyorum oldukça sıkı ve yogun tempodayim ve karşılıklı birbirimizi hızlandıracak bir uygulama oluşturma amacindayim.Unutmayın soru bankaları yapamadığımız soruları bulmak ve halletmek için çözülür bizde bu işi daha seri yapacaz..İsteyen mesaj olarak isteyende özelden gecen yılki lys puanını ve bu yılki hedefini de yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 26 Kasım 2012; 13:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda mezun+evde çalışıp 400 civarı yapan sayısal yokmu şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir sayısalcı olarak ben varım şuan TMciyim.
    Geçen sene 410 civarında yapıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYA BİR KİMYA NOTU BIRAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.