Şimdi Ara

Evde Kalın Diyip Uçak ve Oteller İçin Vergi İndirimi Açıklamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben başkanın avukatı değilim ama şunu biliyorum bugün yönetime a partisi yerine b partisi gelse bizim mevcut sorunları çözebileceğini düşünmüyorum. Şimdi 100 lira gelirin varken 150 lira harcaman gerekiyorsa işin içinden çıkman için sıradışı işler yapman gerekir. Ya borç aldığın yerleri ikna edersin ödeme şeklini değiştirmeye çalışırsın ya da elindeki kalemlere bakıp önceliklendirirsin hangisi olmasada ben yoluma giderim dersin kısaca bir şeylerden feragat etmen gerekir kurban kesmen icab eder. Ancak bizde kimse kurban kesmek istemiyor. Bu da dertlerin kaynağı oluyor o yüzden her iktidara gelen bir öncekinden şikayetçi ancak iktidar şikayet makamı değil bilakis iş yapma makamıdır. Ondan öncekilerin oluşturduğu sınırlayıcı bağların kesilmesi icab ediyor. Zam yapmak kısmını geçtim dünyada petrolün varili 30 doların altına düştü bizde akaryakıt fiyatları düşmedi neden bütçe açığımız var onu kapatmak için ekstra vergi ödüyoruz bu manidar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

Hocam bende ev almayı düşünüyorum sizce de ileride düşecek mi fiyatlar? Sanki bana bu aralar düşer, virüs ortadan kalkınca tekrar yükselir gibi geldi.
    Üstadım bu virüs olayı çıktı ekonomik paket içerisinde %20 kredi peşinatını %10 a düşürdüler.Bu günlerde kredi faiz oranları düşecek deniyor ancak o konuda net bir husus yok..Ev alacaksanız bekleyin derim..İnsanlar çalışmayacak ve maddi olarak zor durumda olacak.O açıdan güzel fiyata daire alınabilir diye düşünüyorum.Virüs sonrası toplanma hemen olmayablir malum insanlar uzun bir süre çalışmamış olacak ve tüm birikimleri eriyip gidecek.Kendilerini toplama süreci zaman alacağı için bir süre daha piyasa duracağı görüşündeyim..Ev alacaklar için çok ideal bir dönemden geçiyoruz bunu iyi değerlendirmelisin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 21 Mart 2020; 20:18:3 >

• Dostlar alışverişte (siyasette) görsün!
  • Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş.
    Kurucu Turizm bakanı Mehmet Ersoy, kardeşi Atlasglobal'in sahibi Murat Ersoy
    tr.wikipedia.org
    Etstur - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Etstur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.