Şimdi Ara

Evde Kokoreç Yapacağım nerede bulabilirim? [Buldum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
33.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaradayım. Carrefour'da bulunur dediler büyük carrefour kapandı AVMlerin içinde küçük marketler var orada olacağını sanmıyorum.
    Çevremdeki büyük marketlerde yok. Bim ve A101'e gelmiş ama şimdi yok.
    Ankarada nereden bulabilirim? Ekmek arası kokoreç 15TL den başlıyor kendim evde daha iyisini yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 27 Temmuz 2017; 16:18:31 >

• Kokoreç hazır alınıp yapılacak bir yiyecek değil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefourdan almıştık biz 14 tlye kesilmiş halde. Gayet lezzetli oluyo ama ev çok fena kokuyo o biraz rahatsız edici haberin olsun

• Bahçeşehir'de dağıtım yapan bir yer var. Normal kokoreççidende alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Kokoreç hazır alınıp yapılacak bir yiyecek değil hocam

Herşey şu videoyu izledikten sonra başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRILLEX

Carrefourdan almıştık biz 14 tlye kesilmiş halde. Gayet lezzetli oluyo ama ev çok fena kokuyo o biraz rahatsız edici haberin olsun

Cepa AVM'de hiper carrefour varmış oraya gidip bakacağım. En azından tek arabayla gidilecek bir yerdeymiş.
  • Ciğerci dükkanında bulabilirsin. Bu dükkanlar ciğerin yanı sıra; kelle, paça, kokoreç... vs gibi sakatat satan dükkanlardır. "Ciğerci dükkanı" derken pişirip satan yerleri söylemiyorum. Bunları çiğ olarak satan dükkanlardan bahsediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Kokoreç hazır alınıp yapılacak bir yiyecek değil hocam

Herşey şu videoyu izledikten sonra başladı

Suat durmus gercekten cok kaliteli videolar cekiyor her izledigimde agzim sulaniyor yav

• Bulunduğum semtte Kübra Et diye bir büyük kasap var oradan dondurulmuş halde yarım kilo aldım. Ankara Sincan
    Önce haşlayacağım sonra mangalda pişireceğim.
    Ankara'nın eryaman,fatih, sincan, etimesgut, elvankent gibi yerlerinde oturuyorsanız buradan alabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Bahçeşehir'de dağıtım yapan bir yer var. Normal kokoreççidende alabilirsin.

Reis orası nerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kokoreç zevkimiz vardı o da tam ekmek 15 TL olunca gitti büyük ekmeğe yapsa tamamda küçücük tam ekmeğe 15 TL verince insanda yeme isteği kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Bir kokoreç zevkimiz vardı o da tam ekmek 15 TL olunca gitti büyük ekmeğe yapsa tamamda küçücük tam ekmeğe 15 TL verince insanda yeme isteği kalmıyor

5 kilo kokoreç 100tlhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-et-balik-ankara-perakende-kokorec-400828666/detay

1 kilosu 20 liraya geliyor. Kilosunu 20 liradan alıp 150 gramlık ekmeği 15 liraya veriyorlar. yani kilosu 100tl den satılıyor bize.

Talep fazla olduğundan fiyatlar yüksek. Hem de hayvancılık bitmiş artık yetmiyor fakat et dönerden, tavuk dönerden daha fazla kar oranı ile satıyorlar kokoreci bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 27 Temmuz 2017; 17:10:31 >

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa sorarım hocam en geç yarın unuttum ismini bütün bu Gala Kokoreç falan oradan alıyor kokoreçleri kocaman buzdolabı gibi düşün içinde kokoreç köfte falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Arkadaşa sorarım hocam en geç yarın unuttum ismini bütün bu Gala Kokoreç falan oradan alıyor kokoreçleri kocaman buzdolabı gibi düşün içinde kokoreç köfte falan

Bahçeşehir nerede diye sormuştum ama olsun tam adres de alırım

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    He desene

Esenyurtun üst tarafı Arnavut köyün altı

• hocam yarım ekmek 7.5 tl zaten. hem kaç kere yiyeceksin ki ardı ardına? ayda yılda yenilen bir şey. git al kokoreççiden uğraşma.
  • reklam olmuş sanki.

başlık sahibi sormuş ve 2 saat içinde kendi kendini cevaplamış
  • Kendi bağırsağını kes

• Hocam bu fiyat artışı bir sene içinde bu kadar çok oldu öncesinde yarım 5 tam 10 tlydi ve idealdi

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Bi tanesi gayet doyurucu temiz yapan yerler var ilcedeym 6 liraya yiyoruz burda kokareci bide surekli yiyoruz valla acidim buyuk sehir cok kotu Allah kolaylik versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerzalim -- 27 Temmuz 2017; 18:54:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.