Şimdi Ara

Evde kullanılmak üzere 13.3 ekran ultabook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak 13.3 mü 14 inc mi karar veremedim. Amaç yazı yazmak, internete girmek ve bazı istatistik programlarını çalıştırmak. Fiyat limitim 2300'e kadar. ultrabook yerine hafif laptop da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum

• Toshiba Portege Z930-13Q Ultrabook

güzeldir
  • cevap için sağol toshibaya karşı önyargım var ama bakacağım
  • sony duo 13 tavsiye ederim ama biraz pahalı
  • benimde aklımdan geçen makine ancak fanı ses çıkarıyor diye duydum
  • Belki işine yarar. Bi incele istersen.

Samsung ATIV Book 9 Lite NP-905S3G-K03TR

http://bimeks.com.tr/urun/137228/samsung-ativ-book-9-lite-np-905s3g-k03tr-w8-.aspx#specs
  • Lenovo u330T
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acer S3 de fena seçenek değil. Ben günlük olarak işte kullanıyorum. İş görüyor. Fiyatı da makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentsecurity

Acer S3 de fena seçenek değil. Ben günlük olarak işte kullanıyorum. İş görüyor. Fiyatı da makul.

S3 ev kullanımı için ideal seçimlerden biri olabilir.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    tam arkadaşın tarif ettiği işler için kullanıyorum. Akademisyenler için güzel bir alet.
  • Apple air'e ne dersiniz. Küçük ve hızlı. Aynı zamanda şık. Uzun ömürlü bir tercih olur. Ancak maddi açıdan biraz pahalı tabi
  • Tercih meselesi tabii ama bir apple fan mesaji daha gibi geliyor.
    Acer s3 i5 2467 islemcili media markt magazalarinda hala var ve fiyatı 1300tl civarinda. Bahsettiginiz islemleride yapar ancak dokunmatik ekrani yok sadece
  • Daha çok evde kullanacaksan neden kendini 13.3 e hapsediyosun ki?

Küçük ekran yüksek maliyet bence tekrar düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Belki işine yarar. Bi incele istersen.

http://bimeks.com.tr/urun/137228/samsung-ativ-book-9-lite-np-905s3g-k03tr-w8-.aspx#specs

laptopu bende inceledim de çok hoşuma gitti ama. işlemci icin kotu diyorlar bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam bende 4 ay önce eşime aldığımız acer s3 var cihazda çizik değil toz dahi yok baya titiz kullandık.. s3'ün iyi olan modeli kısaca özellikleri i5 3317u ıvy bridge işlemci, 4gb ram, intel hd4000 ekran kartı, 128gb ssd cihaz aşırı hızlı 6-7 saniyede açılıyor ssd olması büyük avantaj, 13.3 inç 2300tl ye almıştık 1700tl ye satıyoruz ilgilenen olursa pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

laptopu bende inceledim de çok hoşuma gitti ama. işlemci icin kotu diyorlar bilginiz var mi?

işlemcinin model numarası bile yazmıyor. quad core cpu yazıyor. sarı çizmeli mehmet ağa

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

işlemcinin model numarası bile yazmıyor. quad core cpu yazıyor. sarı çizmeli mehmet ağa

Samsungun kendi işlemcisi eksinoks gibi bişi işte ondan kötü deniliyor, ben hiç kullanmadım ama intel ve amd in yıllarca olan tecrübesinin yanında bencede biraz daha tecrübe kazanılarak girilmesi gereken bir sektör o yüzden samsung a hiç bakmıyorum. Benimde bu ara bir ultrabook arayışım var da.

• dell ultrabook larda iyi almadyysan bakabilirsin...
  • hp 430 g1 H6P49EA aldim.. arayis ilanlara öneririm

• muek M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne aldınız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.