Şimdi Ara

Evde muska gibi bir şey buldum (ss li) EDIT: yeni ss ler geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkat et buyu yapmasinlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Dikkat et buyu yapmasinlar.

Büyü olursa zebaniye mi dönüşür?
  • Domuzbağ büyüsü. Bunu bozmak için o odada iki haham yanyana yere diz çöker ve kollarını öne doğru yere paralel açar. Ve bir papaz imamı sırtına alarak bu iki hahamın etrafında yedi tur atarken elemterafiş kem gözlere şiş diye 3 kere içinden 3 kere dışından tekrar eder. Akabinde papaz sırtındaki imamı hahamların koluna bırakır imam yere düşmez de hahamların kolunda kalırsa büyü bozulur aksi takdirde gerekli işlemler tekrar uygulanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar evde tam olarak ne olduğunu bilemediğim bir şey buldum muska gibi ama bilmiyorum rafın üstündeydi görünecek bir yerde değil yani anneme sordum haberim yok dedi, babamında zaten böyle şeylerle işi olmaz tırstım içini açmaya kağıdını çıkardım sadece, hocayı arıcam fotoğraflarını attım içini açayım mı diye sorucam editlerim.
     Evde muska gibi bir şey buldum (ss li) EDIT: yeni ss ler geldi Evde muska gibi bir şey buldum (ss li) EDIT: yeni ss ler geldi

Edit: içini açtım arkadaşlar, eve geç gittiğim için uyup kalmışım o yüzden dün aklıma gelmedi. Hoca sorun olcağını sanmıyorum dedi içinde böyle şeyler yazıyor.

Evde muska gibi bir şey buldum (ss li) EDIT: yeni ss ler geldi

Git bi camii hocasına okusun sana?

• Arapça okuyabiliyorum az çok ama yazıya pek özenmemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eğer olay gerçekse muskayı yakmadan veya çöpe atmadan önce bi hocayla görüş.

• büyü olabilir
  • STV'de bir sezon oynar bu olay.adınıda "beşinci muska"yaparlar
    baktım içinde bunu açan kişi 10 eve koymazsan akşam ölürsün yazıyor.
    edit:stv çalışanı eksilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-022D8C501 -- 11 Haziran 2015; 17:17:21 >
  • bu ceranu-u muskası hemen kurtulman lazım ki oda şöyle

şeker ve tuzu karıştır suyun içinde üstüne sirke ve yağ dök bir tutam karabiber bir tutam pul biber koy karıştır sonra bunu amuda kalkarak iç ama içerken ağızın kapalı olsun.

edit stv de çalışmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 11 Haziran 2015; 17:23:39 >
  • Bismillah ile başlıyor. Icinde lafzatullah gecen muskanin kotu niyetli olacagini sanmiyorum. Yine de bir cami imamina gosterin derim ben. Buyuk ihtimal yakip gommenizi isteyecek.

• Arap nakliye şirketinin kartı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.