ARKADASLAR SELAMLAR ONCELIKLE BUTCEM SINIRLIDIR TUM PARCALARI IKINCI EL ALACAGIM SISTEMI EVE KURACAGIM BILGISAYAR POWER i ile gucu saglayacagim cooler master silint pro gold 550 watt subwoofer olarak pioneer ts w311d4 30 cm i kullanacagaim elimde pioneer ts-s20 tweeter lar vardir bu sisteme gore amplifikator nasil birsey onerirsiniz ben bu isten pek analmiyorum bilgisayar power i yeterlimidir )
ZodiJack kullanıcısına yanıt sony muzik setim var sinema icin onu tv ye baglayacagim bu sadece bilgisayarda kalacak
quote:Orijinalden alıntı: ZodiJack Yapmazsan iyi olur. Yeri gelecek film de izleyeceksin. O zaman nerde kalacak zevki? sony muzik setim var sinema icin onu tv ye baglayacagim bu sadece bilgisayarda kalacak
quote:Orijinalden alıntı: volyus quote:Orijinalden alıntı: ZodiJack Yapmazsan iyi olur. Yeri gelecek film de izleyeceksin. O zaman nerde kalacak zevki? sony muzik setim var sinema icin onu tv ye baglayacagim bu sadece bilgisayarda kalacak http://www.hepsiburada.com/jameson-usa-434-4-kanal-1400-watt-amfi-p-OTAYTUSA434?wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CNSIyLnfssgCFUf3wgodqZUJVA