Şimdi Ara

Oto ses sistemleri arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Opel Corsa d 2008 ses sisteminde ilginç bir arıza var yardımcı olursanız sevinirim

Ses sistemi şu şekilde orijinal teyp deck çevirici önKapılar Pioneer TS-G1610F arka kapı orijinal hoparlör amfi Harward HR-808A kamasonic 400w subwofer ses sistemi bu şekilde midrange henüz para sıkıntısın dan dolayı takmadım amfiye sadece subwofer bağlı

(araç orijinal ses sistemi ön kapılarda 16 cm hoparlör + küçük tiz arka kapılarda ise 13 cm hoparlör birde teyp in üst kısmında yani Ön konsol un ortasında center hoparlör ü yada tiz gibi bir şey var toplamda tizler dahil 7 hoparlör var)

SORUN ses sistemi 6 ay sonra ön ve arka kapılardan ses gelmiyor benim anlamadığım sadece subwofer dan ses geliyor sorun şu ki araçta 7 hoparlör var
    arıza yapsa hepsi yapmaz hiç birinden ses gelmiyor teyp in çıkışları yansa amfiye ses girişini arka hoparlör çıkışı ile amfi deck aracılığı ile yaptım çıkış ta arıza olsa subwofer da çalışmaması lazım bu sorunu nasıl çözebilirim

Oto ses sistemleri arıza Oto ses sistemleri arıza Oto ses sistemleri arıza Oto ses sistemleri arıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf69000 -- 6 Mart 2022; 12:8:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak kimse yokmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    geçen ay açıldı
    oto ses sistemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.