Şimdi Ara

İstanbulda Oto Ses sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar istanbulda oto ses sistemi tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

Veriler

Araç 2004 Palio Go Serisi

Teyip Deh 8500BT

Araçta kendinden kalan 4 adet pioneer kolonlar var ama sanırım patlak sesi fazla açınça cızırtı yapıyor.Onlar sökücem
    Arkaya oval 2 Adet Mtx orjinal kolonu aldım güzel vuruyor ama diğer hoprlorler bozzuk olduğu için bozuyor. amacım temiz ve kaliteli bir ses almak istiyorum aklımdaki önlere mid takımı almak istiyorum ama anfi şart diyorlar. Şimdi media markette gittiğimde oradaki arkadaş komple set al kafam yiğcem önerilerinizi bekliyorum

Benim Düşüncem araç küçük olduğu için arkaya kabinli bass istemiyorum bana temiz ve sade ses versin yeterlidir. Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 4 Mart 2014; 15:25:38 >

• re audio rex 8 bass alabilirsin

jameson usa 6004 amfi al

ovalleri de?i?tirmeden bir dene bakalym be?enmezsen yazd?yn ovalleri alyrsyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 4 Mart 2014; 10:56:51 >
  • Mtx in ovalleri harika gerçekten menmun kaldım aslında hiç duymadığım bir markaydı ama mediamarkette çok methettiler bende aldım aslına bakarsan pioneer alıcaktım bunu önerdikleri için aldım bunu geyette tatmin edici geldi tekrar gittiğimde mediamarkette bana komple set önerdiler pioneer bass 1000watt anfi yine pioneer 16cm lik ön kolonlar hepsine bağlaması dahil 750tl falan istiyorlar. Kablo ve işcilik dahil bakalım ben büyük bass istemiyorum çünkü bagajda yer yok ama ileride ne olur onu da Allah bilir.Birde ben orada hesaplattım mtx'in ön kolonlar için mit takımına fiyat aldım 215 tl gibi bir fiyatı vardı pioneer anfi de almamgerektiğinide söylediler işin içine anfi falanda girince kablo vs.. işcilik +200 kafadan geldi başka alternetifleriniz varmı yoksa hazır seti alıyımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Mtx in ovalleri harika gerçekten menmun kaldım aslında hiç duymadığım bir markaydı ama mediamarkette çok methettiler bende aldım aslına bakarsan pioneer alıcaktım bunu önerdikleri için aldım bunu geyette tatmin edici geldi tekrar gittiğimde mediamarkette bana komple set önerdiler pioneer bass 1000watt anfi yine pioneer 16cm lik ön kolonlar hepsine bağlaması dahil 750tl falan istiyorlar. Kablo ve işcilik dahil bakalım ben büyük bass istemiyorum çünkü bagajda yer yok ama ileride ne olur onu da Allah bilir.Birde ben orada hesaplattım mtx'in ön kolonlar için mit takımına fiyat aldım 215 tl gibi bir fiyatı vardı pioneer anfi de almamgerektiğinide söylediler işin içine anfi falanda girince kablo vs.. işcilik +200 kafadan geldi başka alternetifleriniz varmı yoksa hazır seti alıyımı

200 lira kablo vs için çok bence 100 liradan fazla verme

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Mtx in ovalleri harika gerçekten menmun kaldım aslında hiç duymadığım bir markaydı ama mediamarkette çok methettiler bende aldım aslına bakarsan pioneer alıcaktım bunu önerdikleri için aldım bunu geyette tatmin edici geldi tekrar gittiğimde mediamarkette bana komple set önerdiler pioneer bass 1000watt anfi yine pioneer 16cm lik ön kolonlar hepsine bağlaması dahil 750tl falan istiyorlar. Kablo ve işcilik dahil bakalım ben büyük bass istemiyorum çünkü bagajda yer yok ama ileride ne olur onu da Allah bilir.Birde ben orada hesaplattım mtx'in ön kolonlar için mit takımına fiyat aldım 215 tl gibi bir fiyatı vardı pioneer anfi de almamgerektiğinide söylediler işin içine anfi falanda girince kablo vs.. işcilik +200 kafadan geldi başka alternetifleriniz varmı yoksa hazır seti alıyımı

200 lira kablo vs için çok bence 100 liradan fazla verme

en son ne zaman set döşettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf
    en son ne zaman set döşettiniz

20-30 liralık kablo setlerini 100 lira diye satıp 100 lirada işçilik alınıyor
  • Arkadaşlar ben elimdeki olan verileri yazmaya çalıştım buna göre olabilecek en mantıklı sistemi yapmaya çalışıyorum bu yüzden de sizlerin yardımı ile bir şeyler toparlamaya çalışıyorum en nihayetinde bunu beylikdüzü mediamarkette yaptıracam diğer firmaları tanımadığımdan orjinal yada sahte olup olmadığı hakkında emin olamadığım için mediamarkette yaptırmak istiyorum tabi şimdi hal böyle iken sizlerinde fikirlerinizin de almak istedim elimde olanları yukarı yazdım hazır set sizce mantıklımı yoksa önlere mtx'in mid takımı ve pioneer'ın anfisi ikisinin fiyatı 560tl yapıyor.100 Lira anfi kablosu+100 Lirada işcilik derken astarı yüznü geçiyor diğer tarafta ki altarnetis ise
    pioneer anfi
    1000Watt pioneer kabinli bass
    16Cm ön kolonlar
    Sanki bana daha mantıklı gibi yorumlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sonunda sistem tamamlandı
    Pioneer TS G172CI
    Pioneer TS W310S4
    Pioneer TS GM 6500F

Ayrıca önlere 2 adet Pioneer TS-S20 Bağlamayı düşünüyorum ama bu haliyle bile mükemmel oldu darısı sizlerin başına ama henüz Pioneer TS-S20 leri almadım kararsızım arkadaş temiz bir tane bulursa alo diğcek bana
  • quote:

Arkadaşlar sonunda sistem tamamlandı
    Pioneer TS G172CI
    Pioneer TS W310S4
    Pioneer TS GM 6500F

Ayrıca önlere 2 adet Pioneer TS-S20 Bağlamayı düşünüyorum ama bu haliyle bile mükemmel oldu darısı sizlerin başına ama henüz Pioneer TS-S20 leri almadım kararsızım arkadaş temiz bir tane bulursa alo diğcek bana

Pioneer TS G172CI dan memnun musun? yüksek sesde bozma yapıyormu ?

mid takımı yerine bunun 16 cm olanını alıcam arkayalarada 13 olanını alacam extradan 85 lik oval kolon takıcam.
  • Hocam mrb Pioneer TS G172CI gayet menmunum fakat benim ses sitemini bağlayan arkadaş bu konuda çok tecrubeli olduğu için bağlarken beni özellikle uyardı benim tavsiyem midleri bağlama sadece kolonları takıyım dedi sebebini sorduğumda Pioneer TS G172CI midlerinin oldukça zayıf olduğu için çabuk patlıyor ve sesi bozar diye uyarmıştı o yüzden bende sen nasıl istersen öyle yapalım dedim sonuç olarak ses mükemmel ötesi harika bir sonuç kesinlikle tavsiye ederim ama sana tavsiyem kesinlikle arkaya mtx'in oval kolanlarından bağla önlere de pioneer düz kolon bağla müthiş bir ses alırsın ben media marketten
    Pioneer TS G172CI
    Pioneer TS W310S4
    Pioneer TS GM 6500F
    Burayı 559 Tl ye aldım kampanyaları vardı sizde anfi varmı bilmiyorum ama yoksa da kesinlikle böyle hazır set alınız ön kolonlar bedavaya gelicektir.
    Not : Bu arada ben önlere TS-S20 Twiter ayrı bağlamayı düşünüyorum

• anladım.midleri zayıfsa ozmn sadece tizi ön planda. Benim aracda zaten tss20 var. Bu arada edison amfi var pioneer subbas var. Bn teyp ve kolonları degiştirecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman sadece dediğiniz gibi arkaya güzel bir kolon alınız önlerin zaten o kadar önemi yok standart pioneer takın on numara olur zira öne ne bağlarsanız bağlayın arkanın sesleri öndeki kolonları bastıracaktır. Eğerki Ts-s20 var ise ayrı bir güzellik katıcağından emin olabilirsiniz bende önlere bağlıcam Ts-s20 ama araç çok küçük abartı olucak bendeki araç palio böyle bile suyunu çıkardım :)
  • önlerde hali hazırda takılı olan jbl midim var zaten ama sesi hoşuma gitmiyor 120 liralık bir mid takımı kapı kolonu bile daha güzel ses verir kablo ve teyp degiştikten snra ses düzelirse kalır yoksa. ya mid yada coaxial takıcam.
  • Klavyeci24
    Bana kalırsa önlere standart bir pioneer al yada beğendiğin bir marka artık her ne olursa ama benim tavsiyem standart pioneer tak artık aracınız kaç cm ise neyse mid takımı olayına girme derim yerine pioneer'ın Ts-s20 si var. Yanılmıyorsam 200watt bence mükemmel olur. Herkes eski logo saplantısı var ama bana kalırsa yeninide dinlemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.