Şimdi Ara

Evde para kazanma ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar boyle bir site buldum karsima cikiyor surekli deneyim dedim 1500 kere bastim hesapta 150 dolar birikti cekime gonderdim 2 gun iicnde yatacak denildi deneyen var mi bu siteyi ?paylaşanlar bu şekilde ilân veriyor ?

1500 tıklama yaparak 150 USD toplamak yaklaşık 2 saat sürüyor . Yani günde sadece 2 saat düzenli çalısarak Dolar kazanabilirsiniz

http://onmoney.pw/5846451271790/

Linke tıklayın veya kopyalayarak giriş yapın,kolay bir üyeliğin ardından anında para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken reklam izler gibi yapıp 4 haneli sayıyı kutucuğa yazmak ve devam tuşuna tıklamak! Üstelik tıklamak için beklemenize gerek yok .Her tıklayış 0.10 dolar (60 kuruş) hesabınıza geçer Toplamda 150 USD topladığınızda paranızı hesabınıza havale edebilirsiniz

Bu şekilde link vardı bende üye oldum bakalım gelecek mi denemek isteyen varsa denesin birde kullanana varsa yazarsa sevinirim 150 dolar hesapta cekim verdim ama gelir mi bilmiyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok safsın

• yav chrome bile siteye güvenli değil diye uyarı veriyor. azıcık aklınızı kullanın.
  • Token kas orda para var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde birşey beklemiyoruz sadece burdan para alan var mi sonuçta kimse para vermez deneyenler var mı merak ettim

• Burdan anket doldurarak para kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutxTR -- 6 Kasım 2018; 0:4:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.