Şimdi Ara

evde rutubet duvarlarda kararma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evim dublex yan cephem boş yandaki bina benim seviyemin altında kalıyor.içerden yalıtım yapılmış terasın üstüne sandviç panel ile kapattım alt katın boş cephenin duvarları siyahlanıp nem yapıyor mutfağında kenarı simsiyah oldu.boş cephenin oradaki komşu dışardan yalıtım yapmama müsade etmiyor iskele kurmama izin vermiyor.içerden kiriş kısımlarına yalıtım yapsam veya ısonem gibi boyalar kullansam işe yararmı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.evde rutubet duvarlarda kararmaevde rutubet duvarlarda kararmaevde rutubet duvarlarda kararmaevde rutubet duvarlarda kararmaevde rutubet duvarlarda kararma

• cevap verecek kimse yokmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvz06

cevap verecek kimse yokmu

Bu sorunu bende yaşıyorum evde.Surekli siliyorum çamaşır suyu ile duvarları.eskiden hiç böyle bişey olmazdı.Net bir cevap alamadım ama tahminim odanın yeterince isinmamasindan kaynaklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICES NMB kullanıcısına yanıt
    çamaşır suyu ile siliyoruz bizde ama sonra tekrarlıyor geçici çözüm o.yan bina benden alçakta kalıyor duvara yağmur rüzgar soğuk her şey vuruyor içerdende sıcak vurduğunda böyle oluyor yazın evin her tarafı açık ceryan yapsın kurusun diye bakıyoruz. ısonem boyaları var acaba onların bir faydası olurmu veya içerden yalıtım yaptıracağım başka çarem kalmadı her gördüğümde moralim bozuluyor

• Bilgi Almak için ulaşın;
    http://www.nemalmafirmasi.com/

• yvz06 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun babamın evde duvarlara silikon boya vurduktan sonra başımıza geldi.

duvarda küf ve kararma aslında dediğiniz gibi sıcak ve soğuk havanın çarpışıp yoğunlaşıp duvarda yoğunlaşmasından kaynaklı.

çözüm olarak biz duvarları komple kazıyıp ince alçı sıva üzerine polisan elegance plus silikonsuz boya ile çözdük.

asıl neden duvarlara çok katlı silikonlu boya vurmaktan kaynaklı.Birde sizdeki gibi dış etmenlerde etkili.Oda bolca havalandırılmalı eşit şekild3 ısıtılmalı yetersiz petek varsa petekler uzatılmalı dışardan gerekirse içerden yalıtım yapılmalı.

duvarlarda kat katlı silikonlu boya varsa kazılmalı

isonem ürünleri faydalı olabilir

edit; evinize boya alırken her zaman en kalitesiz ucuz olanı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 18 Mart 2018; 22:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir durum da benim başıma geldi arkadaşlar. Terasın hemen altında dairem var ancak banyonun üst duvarı civarından su gelip, hemen yanındaki yatak odasının duvarına da küf ve rutubet yapıyor. Suyun kaynağının nokta atışı olarak bulamadık ancak terasta beton dışında başka bir kaplama yok. Ben evi almadan önce terastaki 1-2 bölgeye çimento benzeri bir malzeme ile yalıtım yapılmaya çalışılmış ancak o da çatlamış.

En mantıklı çözüm demir sac kaplama çatı yaptırmak gibi ancak maliyet yüksek olacağı için daire sakinleri pek sıcak bakmıyor.

Onun dışındaki alternatif çözümlerden, 3mm düz membran üstüne taşlı membran kaplama öneren de var, Weber FDF veya İSONEM boya öneren de var. Teras için yalıtım öneriniz nedir? Tecrübesi olan var mı?

• 05393148465 arayın yardımcı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.