Sular çok temiz biliyor musun? Bir bardağa doldur iç ya da al götür uzmanlara araştırsınlar içinde ne var ne yok en azından insan sağlığını nasıl etkiliyor? Eğer öldürüyorsa içelim
Getirden söyle vardır orda hiç riske girme
mustizmir
kullanıcısına yanıt
Kardeşim Tekel bayi vardır orayada gidilmez şimdi 😅 Bu arada sağol düşünmen yeter 😃
Kardeşim oraya baktım ama EnPara kartını kabul etmiyor anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E24E8F01
Kardeşim oraya baktım ama EnPara kartını kabul etmiyor anlamadım gitti
musluk suyuyla kahva cay bile yapmiyoruz. tek yaptigimiz bulasik yikamak. git marketten su al gel. yada yogurt varsa yogurtun suyunu ic bu gecelik idare et. olmadi meyve varsa meyve suyu sık.
quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
musluk suyuyla kahva cay bile yapmiyoruz. tek yaptigimiz bulasik yikamak. git marketten su al gel. yada yogurt varsa yogurtun suyunu ic bu gecelik idare et. olmadi meyve varsa meyve suyu sık.
Alıntıları Göster
getir götür yağa batır mideye yatı tantuni ayran gerisi yalan
Git bir benzinciye al marketinde.
Kahve yaptım içtim azda normal suyu kaynatıp çok ama çok az birşey içtim ama normal sudan daha berrak belkide bölgeye göre değişiyordur yada Şanslıyız ALLAH 'a Şükür 😃 👍🏻
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E24E8F01
Kahve yaptım içtim azda normal suyu kaynatıp çok ama çok az birşey içtim ama normal sudan daha berrak belkide bölgeye göre değişiyordur yada Şanslıyız ALLAH 'a Şükür 😃 👍🏻
Saat olmuş 1.47 forumda dönen boş muhabbetin haddi hesabı yok.
İshal olursun
quote:
Orijinalden alıntı: DisArt5k
İshal olursun
1 yıl musluk suyuyla cay demle dibindeki kireci gör işte o an anlarsın ne demek istedigimi
quote:
Orijinalden alıntı: Just My Life
1 yıl musluk suyuyla cay demle dibindeki kireci gör işte o an anlarsın ne demek istedigimi
Alıntıları Göster
içme hocam dikkatle bakarsan arada kola akıtıyolar su fazla gözüksün diye
Bişe olmaz içilir yurtta musluk suyunu ketil de kaynatip cay kahve yapıoz gerçi evdede çeşme suyu kullanıyoz
Olmaz
BİM suyu iç
En fazla ishal olursunuz arkadaş, ana kuzusu olmayın :) Yoğurt suyu ne ? 😁
NEVERseeYOU
kullanıcısına yanıt
Bu olayın mantığı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Bu olayın mantığı nedir?
Tamamen mantıksızlık
🌊🌊🌊🌊🌊
quote:
Orijinalden alıntı: İblis Holmes
🌊🌊🌊🌊🌊
La markete çık 5 litrelik su 4 hadi bilemedin maks 5 tl. Musluktan da içilir de harcama çay yap.