Şimdi Ara

Evde Turkcell Çekmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
25.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hschan

Türkcell i çok kötülemiş heerkes ama benm evimde 3G çekmiyordu 2 3 kere twitterdan yazdım önce adam gibi cevap vermediler araştırıyoz vs vs dediler en son 2 aralık 2012 de baz istasyonu kurucaz dedi ve kasımın ortası gibi 3G full çekmeye başladı
    Ayrıca Avea kamu hattımız da var abartmıyorum 3-4 senedir belirli aralıklarla en azz 15 kere şikayet etmişimdir (2G için) evimin ortasında iyi çekmiyor illa cam kenarına yaklaşmak zorundayım. hala ne doğru düzgün geri dönüş var ne de cevap planlarıımızda yok bile denmedi

bizede demişlerdiki mahallenizde ımza toplayın baz ıstasyonu kuralım diye :D kım ugrasır onla bizde aveya geçtık o daha ıyı çekıyor. ayrıca oturdugum yer fatıhın göbegı

• Kapsama alani sorunu yasandiginiz bolgeyi inceledik. Su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebiniz, onumuzdeki donem planlarimiz dahilinde degerlendirilmek uzere kayit altina alinmistir.

Turkcell'e telefonun çekmediğini bildirdim ve şöyle bir mesaj gönderdiler»
    Kapsama alani sorunu yasandiginiz bolgeyi inceledik. Su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebiniz, onumuzdeki donem planlarimiz dahilinde degerlendirilmek uzere kayit altina alinmistir.

ah ulan!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz istasyonu olmamasını rezaletle karşılayan biri güldürüyosun :) çekmiyosa taşıcaksın olay çok basit

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

türkcell'e telefon ediyorsunuz hattım iyi çekmiyor diyorsunuz tek bildikleri ve tek söyledikleri Mevcut ve önümüzdeki dönem içinde o bölge için yatırım planımız yok!... hani 4 çekiyordu

Turkcell çekiyorda kime 4 çekiyor onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kapsama alani sorunu yasandiginiz bolgeyi inceledik. Su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebiniz, onumuzdeki donem planlarimiz dahilinde degerlendirilmek uzere kayit altina alinmistir.

Turkcell'e telefonun çekmediğini bildirdim ve şöyle bir mesaj gönderdiler»

ah ulan!!!!

Aslında problemlerden biri de insanların zararlı olduğunu düşünmeleri ve mahkeme kararıyla baz istasyonlarının kaldırılmasını sağlamaları.

Bu durum kapsama alanı problemi yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

Benim bir tanıdığım, Türkcell abonesi ikitelli civarında birden bire telefonu çekmemeye başladı, 2-3 aydır
    oda telefonunu sabit hatta yönlendirdi
    gold plus paketi var. Nasılsa para yazmaz pakete çok para ödüyorum zaten diye düşünmüş.
    millet ulaşamadığında sabit hatta düşer düşüncesiyle.
    Ay sonu bi fatura gelmiş,,, şimdi kara kara düşünüyor.
    türkcell e sormuş, onlarda kusura bakmayın çekmiyor sizin orada sinyal zayıf ama yönlendirme işleminde paketiniz den düşmez ayrıca yansıtılır demişler ..
    isterseniz size yansıtıcı takalım daha iyi çeker demişler oda korkuyor kanser olma riskinden dolayı
    hattını vodafone taşıyacakmış ana ona da cayma bedeli talep ediyorlarmış... oturmuş kara kara düşünüyor bizde kıs kıss gülüyoruz ne şansızmışsın diye

Şanssız bedeviyi çölde kutup ayısı diker dedikleri bu olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

türkcell'e telefon ediyorsunuz hattım iyi çekmiyor diyorsunuz tek bildikleri ve tek söyledikleri Mevcut ve önümüzdeki dönem içinde o bölge için yatırım planımız yok!... hani 4 çekiyordu

her bölgenin her ilin her ilçenin ve her operatörün çekim gücü farklı, bende mf190 modem var her operatörün sim kartı çalışıyor coca cola 3 kapağa 100 mb veriyordu bende her hatta 100 mb yükleyerek başladım evden hız denemesine en uygun bana vodafone geldi bir gördüm ki 7.2mbps yakalıyor hemen vodafone gittim 21mbps k4201 modemi aldım ne göreyim evde 12 mbps yakalıyorum ha avea 2mbps türkcellde 2mbps internet hızı var hemen karar verdim vodafone geçmeye diğerlerini kapı dışarı ettim onlar bol bol reklam versinler yeyen yer ben artık yemiyorum gözüm açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Aralık 2013; 22:12:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

her bölgenin her ilin her ilçenin ve her operatörün çekim gücü farklı, bende mf190 modem var her operatörün sim kartı çalışıyor coca cola 3 kapağa 100 mb veriyordu bende her hatta 100 mb yükleyerek başladım evden hız denemesine en uygun bana vodafone geldi bir gördüm ki 7.2mbps yakalıyor hemen vodafone gittim 21mbps k4201 modemi aldım ne göreyim evde 12 mbps yakalıyorum ha avea 2mbps türkcellde 2mbps internet hızı var hemen karar verdim vodafone geçmeye diğerlerini kapı dışarı ettim onlar bol bol reklam versinler yeyen yer ben artık yemiyorum gözüm açıldı

Gaza gelip birilerinin rüzgarına kapılmak yerine yapılması gereken yöntemi yapmışsın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 20 Aralık 2013; 14:41:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gaza gelip birilerinin rüzgarına kapılmak yerine yapılması gereken yöntemi yapmışsın. :)

ne yapayım hocam adamlar yatırım yapacağına habire reklam, avea şöyle çekermiş, türkcel şöyle çekermiş yok %99 kapsadık yok çift hızlandırma yaptık uydur uydur gitsin hepsi hikaye ben bakarım modemdeki hız rakamına şimdi vodafoneda 12mbps hızı yakalıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcell ceksede cekmesede turkcelle gececem artık aveanın son dakıka attıgı kazıga ragmen daha durmam ilkez basıma geldi bu aveadaki kazık bır aveayyı ovdukce avea bızı bıttırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polis724 -- 24 Şubat 2014; 21:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polis724

Hele Şükür biride cıktı turkcell cekmıyor dedi helal yaa zaten bu turkcell boyle yapmaya devam etsin ellinde abonellerıde kayp etcek 15 tl yapmıs kontoru bıde haya paylasınca guzel dıyorlar yuhh bee tam soyungucullar :)

Konu 5 aylık ama sorun hala devam edıyor =) Belli bi süre bu evden ayrı yasadım son bir kaç haftadırda burdayım . Hala devam edıyor sorun müşteri hizmetlerine ve şikayetvar.com a yazılar yazdım cevap gelmesini bklıyorum . Biriyle konusacagım zaman salona geçıyorum orda çok az çekıyor onla idare edıyoruz Ama gerçekten begenmıyorum Turkcelli

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Kafadan bir yıldan fazla sürer bu diyeyim. Bölge sorunlu diye işaretlenir, sonraki dönem yatırım planında incelenir ve yatırım planına alınır. Ondan sonra kurulum yapılır ki rahat bir yıl sürecek işler. :)
  • Ay değil, yıl olmuş konu açılalı.
  • Geçen bir AVMye gittim tabi en alt kata indim.En alt katta Migros vardı.Bir baktım ki sinyal yok olmuş hatta Turkcell yazısı bile çıkmıyor.
  • askerligimi tuncelide yaptım turkcell cekmıyordu turk ibaresinden dolayı baz ıstasyonu konulmamıstı aradım ettım heryere basvurudm ıngılenıcez dedıler. ben askerlıgımı kısa dönem olarak 6 ay yaptım 14 ay sonra mesaj geldı tuncelı merkeze baz ıstasyonu yerlestırılmıstır dıye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper_7

askerligimi tuncelide yaptım turkcell cekmıyordu turk ibaresinden dolayı baz ıstasyonu konulmamıstı aradım ettım heryere basvurudm ıngılenıcez dedıler. ben askerlıgımı kısa dönem olarak 6 ay yaptım 14 ay sonra mesaj geldı tuncelı merkeze baz ıstasyonu yerlestırılmıstır dıye :D

Türk ibaresinden dolayı neden yerleştirilmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: casper_7

askerligimi tuncelide yaptım turkcell cekmıyordu turk ibaresinden dolayı baz ıstasyonu konulmamıstı aradım ettım heryere basvurudm ıngılenıcez dedıler. ben askerlıgımı kısa dönem olarak 6 ay yaptım 14 ay sonra mesaj geldı tuncelı merkeze baz ıstasyonu yerlestırılmıstır dıye :D

Türk ibaresinden dolayı neden yerleştirilmedi?

yerleştirilmedi degil turkcell markası Türk ile başladıgından tuncelide yıkıyorlardı baz istasyonunu hatta nöbet bile tutmuşlugumuz var başında
  • 3 seneden fazla olmuş konuyu açalı vay be =)
  • Elazığ da turkcell çekmeyen sinyal az alınan bir bölge de yaşıyorum daha önce avea kullanıyor dum 2 yıl kadar avea ve vodafone de aynı bölgede çekmiyor avea kullanırken her ay düzenli olarak arayip sinyal sorunu yaşıyorum diyordum onlarda çalışma var diyorlar di .en sonunda turkcell e geçtim yine şebeke sorunu var di .musteri hizmetlerini aradım bir ay geçti yine aradım 2 ay geçti mail attim . Bir hafta sürekli arayip yer bilgisi aldılar .bir gün aradıkların da beyefendi belirttiğiniz adreste yiz test yapılacak buyrun gelin denildi ulaştım yanlarına test ettiler ve sinyal düşük diye bilgi paylaştılar .üç gün sonra baktım evin içinde bile full olmuş .bir hafta sonra mail geldi bölgede gerekli çalışma tamamlanmıştır diye .. avea da faturalı kullanmama rağmen ilgilenen olmadı vodafone de malesef bölgede baz istasyonu bulunmakta bölge sinyal ulaşmayan yerde diyordu .. üç beş fazla olsun iletişim yok olmasın değil mi

• Türkcell haber vermeden zam yapmış, zammı geçirmeyi biliyorlar. Zaten hükümetin eline geçti. Lanet olsun böyle kuruma. Karamehmet'in ne kadar kurumu varsa kaçıyorum. Sıra Türkcell'e geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.