Şimdi Ara

Evde Yapılabilecek Spor Hareketleri-Sağlıklı Yaşam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
63.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aksemseddin

Haftada 3-4 gün yapılan kas çalışmasından ve haftada yine 4-5 kez yapacağınız kardiodan hariç sabahları işe gitmeden,okula gitmeden önce aç karna yapacağınız 20-30 dk lık egzersiz sizi güne çok iyi hazırlar.Mesela 100 mekiği 2-3 set halinde yapmak ya da yine 100 şınavı birkaç set halinde yapmak,bazı karın hareketleri,ısınma ve esneme hareketleri güne çok güzel başlamanızı sağlar.O güne mutlu başlarsınız.Hem de vücut ısınarak yağ yakımı formuna yaklaşmış olur.Hastalıklara karşı direnç kazandırdığını da biliyoruz.Tabii yine aç karna içeceğiniz ılık su ve elma sirkesi karışımı da sizi güçlü ve dinç tutacaktır.

haklısın ama çok üşenir insn

• quote:

Orjinalden alıntı: Chemx

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: Chemx

kendilerini iyi hissetmeleri bile iyi birşey bence

psikolojik yönünü hesaba katarsak haklısın tabii.

mutlaka vücuda da yararı vardır en iyisi bence yapılması ya.

zaten ciddi kilo rahatsızlıgı olanlar diyetisen başvurmalı

Bi spor salonuna yazılıp biraz yediklerini azaltsa diyetisyenede gerek yok

• Tşk'ler
  • İşte tam bu noktada önemli bir sorunsal:
    Evde kilo verme çalışmasının enzimleri yok ettiğini, dokuları zedelediğini nereden biliyoruz?
    Ya spor salonlarında bunlar gerçekleşiyorsa..
    Zira evde kilo verme çalışması yapan kimse çok bilinçli olabilir...
    Artık para tuzağı haline gelen çoğu abuk sabuk spor ve fitness salonlarında asıl enzim kaybı, doku zedelenmesi meydana gelebilir...
    Nasıl anlarız. Nasıl biliriz.
    Muamma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

İşte tam bu noktada önemli bir sorunsal:
    Evde kilo verme çalışmasının enzimleri yok ettiğini, dokuları zedelediğini nereden biliyoruz?
    Artık para tuzağı haline gelen çoğu abuk sabuk spor ve fitness salonlarında asıl enzim kaybı, doku zedelenmesi meydana gelebilir...
    Muamma...

Aslında salonda çalışmak daha doğru ve faydalı olur.Çünkü ordaki hem hocanın hem de çalışan arkadaşların tecrübelerinden faydalanabiliriz.Evde bu imkan yok.Ayrıca salondaki çalışma istasyonların çoğu da evde yok.Yani kasları daha etkili çalıştıramıyoruz.Salona gidememe nedenim de iş yoğunluğum.Haftada hemen hemen 6 gün çalışıyorum ve sabah 6'da işe gidip ancak akşam 6'da evde oluyorum.Kısıtlı zamanımdan ötürü salona gidemiyorum.Zamanım biraz fazla olsa salona gitmeyi çok isterim.Yakında da salon olmadığı için gitmek çok daha zorlaşıyor.Ben de şunu dedim : "Ben salona gidemezsem salon bana gelir."En azından beni fit hale getirecek,oturup kalmaktansa sağlıklı ve düzgün bir vücuda kavuşturacak hareketleri yapma imkanı verecek aletleri aldım.Günlük mekiğimi,şınavımı,barfiksimi,koşumu yapıyorum.Evdeki ağırlık ve dumbellarla da haftada 2-3 kez kas çalışması yapıyorum.Hiç olmamasından iyidir diyorum.Biliyorum gelişme salondakiler kadar olmayacak ama hiç birşey yapmayıp oturmaktan ve yağlanmaktan iyidir.Bakarsınız ilerleyen zamanlarda zamanım bollaşır ve artık salonda spor yapabilirim.

• quote:

İşte tam bu noktada önemli bir sorunsal:
    Muamma...

Bu işin yeri salondur. Hatta hiç unutmuyorum ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz bile "30`undan sonra hangi sporu önerirsiniz" diye sorduklarında "Vücut Geliştirme" demiştir. Ne fitness , ne yüzme , ne koşu. Eğer korkuların varsa spor yapmayacaksın.
  • O zaman Öz diyorsa doğrudur. Göbeği eriteyim hele, sıra body buildingte..
  • işaret etmek istediğim ve Öz`ün söylemeye çalıştığı: amaç ne olursa olsun , ister zayıflama , ister kilo alma, ister formda kalma, bunun için en iyi yol bir salon sporu olan vücut geliştirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 24 Kasım 2008; 13:40:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time_Force

Tşk'ler

up
  • Keşke herkesin buna zamanı ve parasal gücü olsa.
  • quote:

Keşke herkesin buna zamanı ve parasal gücü olsa.

Bu hareketler için 2 dumbell yeterli
    Ama tabiki bu hareketler spor salonunda yapılırsa daha yararlı olur
    Bunun için biraz parasal güç lazım [
    sm=icon_smile_sad.gif]
  • Spor salonu açmayacaksınız ki kayıt olacaksınız. Aylık 40 ytlden başlar salon fiyatları.
  • ya salla yaaa.yeyin gareii
  • güzel bi başlık olmuş
  • güzel paylaşım
  • çok güzel paylaşım teşekkür ederim...
    bunların hepsi azim istiyor işte, insan bir hafta yapıyor sonra beziyor...
  • harika bilgiler, teşekkürler bol kaslı arkadaşlar

• Yukarı
  • bööö
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.