Şimdi Ara

Evde Zula Yeri(Ödüllü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En güzeli giysi dolabındaki askıdaki ürünlerin arkasına itelemek hocam.Şahsi yerin olduğu için fazla kurcalanıp bulunma riski az ve kolayca sığdırabilirsin.
  • Yastığının içine koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garaj falan varsa oraya koy. Yoksa dolabının en dibine koy ve eşyalarını da üstüne koy
  • Telefon kutusuna koy en iyisi bu bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha yok yav resmini attım ya

U.S hero çamaşır makinesinin kapağına sığmaz ki
  • Gardrop içi. Benim gardurop arkaya doğru büyük baya saklayacağım büyük şeyleri garduroba koyuyorum önüne giysiler geliyor zaten gözükmüyor.

Ufak şeyleri de bilgisayar kasasının içine koyuyorum. Paraları da halının altına
  • 190a aldım

giysi dolabı olayını denemiştim geçiçi bi çözüm o kısa süreliğine sonrasında ortaya çıkıyo
  • tozu fitness salonunda bırak
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    hocam güven olmuyoki ya otlanıyolar ama aklıma şey geldi bilmiyorum nasıl olur 2100gr toz var kutu ama gereğinden fazla büyük acaba buzdolabı poşeti tarzı bişeylerin içine mi aktarsam tozu bozulma falan olur mu ki
  • 1.televizyon kosedeyse televizyonun arkasina
    2.balkonda vitrin gibi bir sey varsa onun arkasina
    3.sigarsa yatagin altina
    4.dolabin arkasina
    5.evde boyu uzun olan yokda dolabin ustune
    6.yemek masasinin icinde bosluk olur genelde eger varsa oraya
    7.kardesin varsa onun olan ama kullanmadigi bir bolume
    saklayabilirsin.
    edit:joker cozum :http://tutyakala.com/kitap-seklinde-gizli-kasa-book-safe-pmu104 bundan aliyorsun tozlari paket paket yapip icine koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lodbrok -- 8 Ağustos 2014; 0:51:13 >
  • Bu kutuyu 2 kavanoza paylastir. Bi kavanozu müzik seti falan varsa onun kapağını çıkartıp içine sakla diger kavanozuda yatagin altina veya fazla bakilmayan biyere koyarsin. Eger annen görürse anladigim kadariyla görürse zararli vs der diye saklamak istiyosun icecek tozu aldım dersin tadina bakmadan bilemez zaten. Hicbiri olmaz dersen yakın bi arkadasina bırak her hafta gidip ihtiyacin kadarini alırsın içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 8 Ağustos 2014; 0:50:21 >
  • Sigar hocam nasil sigmasin ? Ya ya tir bir seryler yap. Yada mümkünse içindekileri paylastir bol yani oyle küçük küçük şişelere koy. Sifon da isini görür hocam.

• Büyük gardırop gibi bişey varsa odanda iş görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lodbrok kullanıcısına yanıt
    Televizyon duvara asılı lcd
    balkonda sadece masa sandalye var
    yatağın altına sığar ama süpürge falan yapılırken görürülür illa yatak altlarıda süpürülürken
    dolap arkası ve üstü denendi ama olmadı :D
    yemek masasında yok ama orta sehpada varda tam kapanmıyo onu koyunca denemiştim onu 5cm falan havada kalıyo sehpanın kapağı
    kardeşim varda onunda saklayabilceiğim bölümü yokki
  • ernn93 kullanıcısına yanıt
    daha önce kullanıyodum sorun etmiyolardı ama şimdi 1-2 olay yüzünden karşı çıkıyolar en son 2 kutu protein 1 kutu kreatini boş yere çöpe attılar bişey diyemedim içim gitti
  • Eğer bacaliginiz varsa küçük şişelere bölüp koyabilirsin. Karar ver artik ama.

• U.S Hero kullanıcısına yanıt
    bizim sifon farklı biraz duvara gömmeli olduğu için saklıcak haznesi yok ortada
  • Çatıya sakla
  • Tozu başka bir şeye boşalt
  • U.S Hero kullanıcısına yanıt
    e napıyım hep evde olmayan şeyleri öneriyosun sende yav :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.