Şimdi Ara

Evde Zula Yeri(Ödüllü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solwied

hocam güven olmuyoki ya otlanıyolar ama aklıma şey geldi bilmiyorum nasıl olur 2100gr toz var kutu ama gereğinden fazla büyük acaba buzdolabı poşeti tarzı bişeylerin içine mi aktarsam tozu bozulma falan olur mu ki

poşetlere bölüp poşetin içindeki havayı boşaltıp ağzını sıkı düğümlersen hiç bişey olmaz. direk cam kavanoza filan da koyabilirsin. en temizi oturt aileni karşına protein tozunun zararlı olmadığını anlat. optimum izole whey almışın ki kaç senedir yılın tozu seçiliyo bende ondan kullanırım, anne sütünden sonraki en saf en temiz protein kaynağı olabilir. çünkü ailenin kasaptan aldığı etin içine kimbilir neler koyuyolar o hayvan kimbilir hangi kimyasal maddelerle beslendi. bu toz alabileceğin en temiz proteindir.

• Ufak ufak buzdolabı poşetlerine yada yarım litrelik su şişelerine bölerek sifonun içine saklayabilirsin soranlara kum dersin su tasarufu için iett otobüslerindeki ekranlarda görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDre

Televizyon duvara asılı lcd
    balkonda sadece masa sandalye var
    yatağın altına sığar ama süpürge falan yapılırken görürülür illa yatak altlarıda süpürülürken
    dolap arkası ve üstü denendi ama olmadı :D
    yemek masasında yok ama orta sehpada varda tam kapanmıyo onu koyunca denemiştim onu 5cm falan havada kalıyo sehpanın kapağı
    kardeşim varda onunda saklayabilceiğim bölümü yokki
    Kanka evde kombi varsa peteğin içine at soba varsa sobanın içine nede olsa yaz ayındayız yakıcak halleri yok ya
  • Buzdolabı üstü
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    bu sıcakta güneşten bozulsun 1 günde
  • Yastiklariniz fermuarli ise poşetlere koy konuda içine sakla.
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    cam kavonuzda sıkıntılı, bi dahileyici asla kullanmasın diye tavsiyelerde bulunması üzerine soğuk bakmaya başladılar biliyorum öncesinde nitro tech kullanıyodum sonradan spora ara verdim şimdi dönüş yapıyorum bu seferde gold whey deniyim dedim içerik olarak biraz daha eksiklikler var ama dışardan kreatin ve a.a alarak onuda kapatırım heralde ama hemen değil buzdolabı poşetlerinin patlama şansı var mı üzerine bişey konsa falan hiç kullanmadım bilmediğim için soruyorum

not: sifona sakla diyenler sifon duvara gömülü diyorum saklıcak hazne yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 8 Ağustos 2014; 1:05:47 >
  • quote:

bu sıcakta güneşten bozulsun 1 günde

merdiven altına yada çatı kapısının önüne koy yada gölgelik bir yer yap
  • Eve saklama,arazi gibi yer varsa oraya da saklayabilirsin.
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    dışarda biri çalmasın :D

galiba paketler haline getirip motorun bagajına sığdırmaya çalışıcam
  • Kucuk posetlere ayirip beyaz esyalarin altina koyabilirsin.Buzdolabi c.makinesi b.makinesi vs
  • Annenlerin yatağının altına koy
  • yazdigim joker cozumu oku ama alacaksan o sitedenalma daha ucuza satanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDre

dışarda biri çalmasın :D

galiba paketler haline getirip motorun bagajına sığdırmaya çalışıcam
    kullanılmayan kutular var bende işlemci kutusu , ekran kartı kutusu onlardan birine kat gitsin
  • Bonzai satanlara da sorabilirsin sonuçta adamlar zula işinde 1 numara
  • quote:

hocam güven olmuyoki ya otlanıyolar ama aklıma şey geldi bilmiyorum nasıl olur 2100gr toz var kutu ama gereğinden fazla büyük acaba buzdolabı poşeti tarzı bişeylerin içine mi aktarsam tozu bozulma falan olur mu ki

buzdolabı poşetinde yakalanırsanda acayip kötü anlaşılır, gardrop devam bence
  • Lodbrok kullanıcısına yanıt
    bunun büyükleride var mı az biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuÇekmeBunuÇek

quote:

Yaklaşık 5litrelik su şişesi ebatlarında bi kutu evde en iyi nereye saklanır bulamadım kaç gündür düşünüyorum :D

Sağ tık gizle

Evde Zula Yeri(Ödüllü)
  • Furkan um torbasında koy bütün aile faydalanın
  • güldürdün kasede

bildiginsan buzdolabı poşetinde yakalanırsa daha kötü anlaşılır demişssinde ne bakımdan kötü anlaşılır ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.