Evde 2 bilgisayar var masaüstünü ben laptopu kardeşim kullanıyor. Masaüstündeki pcden Laptopu nasıl kontrol edebilirim. Yani söylemek istediğim cafelerdeki sistemlerde ana bilgisayar diğer ekranları izleyebiliyor bende öyle bişey arıyorum. Aynı interneti kullanıyoruz tek bağlantı noktamız internet. Herhangi bi program falan arıyorum
TeamViewer programı ile yapabilirsin sadece ekran izleme falan değil direkt olarak diğer bilgisayarı kontrol edebilirsin.Internette programın kulanımı ile ilgili tonlarca kaynak var yalnız sen programı yerel ağda kullanacağın için ayarlar sekemsindeki Incoming LAN Connections'ı Accept olarak ayarla bu sayede yerel ağdaki bilgisayarlardan bağlanabilirsin.
tw yi biliyorum yalnız ben karşıdan onay olmadan istediğim zaman girip kontrol etmek istiyorum öyle bi imkanım varmı onu araştırıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bRs*
tw yi biliyorum yalnız ben karşıdan onay olmadan istediğim zaman girip kontrol etmek istiyorum öyle bi imkanım varmı onu araştırıyorum
Selam Symantec PcAnywhere programı bu iş için en iyisi ama tam sürüm olması şart. Bu programı her 2 bilgisayara da kurmanız gerekiyor.
Eğer IP ve Host'u düzgün bir şekilde yapılandırırsanız, son derece kullanışlı bir yazılım.. Kolay gelsin..