Bildirim
evdeki 5+1 ses sistemime subwofer bağlamak istiyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bnde everest es4000 marka 5+1 var bunun basını söküp orıon 38 cm bass bağladım çok tatmin edici sesi var ve boyle kullanyorum 1 2 aydır sıkıntı olmuyo ama creative i bilemem -
saol hocam -
creative e bağlayacaksan üstündeki subwofer ın değerinde bişeler bağla eğer güçlü bişeyler bağlarsan entegre zorlanır ve bir müddet sonra yanabilir ben creative a300 bağlamıstım eskiden üstündeki 6 vatt dı heralde bende 20 vatt takmıstım çalıstırmamıstı
onun yerine bir ev amfisi + subwofer yada oto subwofer ı kullan tabiki amfi şart -
zaten öyle yapmaktan vazgeçtim evime bunları lacağım ama nasıl bağlanır bilmiyorum
SOUND MAGUS X402 AMFİ
PİONEER 308D4 SUBWOOFRE ya da
JBL CS 1214
BU SETLER NASIL GÜZELMİDİR EV İÇİN UYGUNMUDUR GÜZEL SES ALABİLİRMİYİM DAHA SONRA ARABAYA BAĞLAMAK İSTEDİĞİMDE KULLANABİLİRMİYİM
ya da 4 KANALLI AMFİ ALIP DA SUB BAĞLAYABİLİRMİYİM SES NASIL ÇIKAR ?????
lütfen yardım edin hocam -
X402 ile her 2 woofer da baya yüksek çalar evde.
CS 1214 olacaksa, 2 tane bile çaldırır.
Bass Remote özelliği büyük kolaylık.
4 kanal amfi olacaksa, 308D4 uygun olmaz, hem 4 kanal Bass Remoteli amfi Kicker ZX 650.4 var 400-450 tl. -
hiç uğraşma birtane amfi receiver al 1 takım mid woofer bağla daha iyi.
en azından kalabalık yapmaz evde.
ev sistemleri evde kullanılır
araba için üretilen sistemlerde araba.
şimdi insanlar arabaya 5.1 bağlama peşinde.
-
Aslında arkadaşlar değişik bi fikir vereyim ben arkadaşın 4+1 Diana marka sistemindeki woofer ı araca takmıştım pandizota gayet tatmin edici bass veriyor. 30 watt 16cm lik. -
bnde düşünüyorum peki nası bağlıycaz bunu idareten tatmin etse yetr -
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
X402 ile her 2 woofer da baya yüksek çalar evde.
CS 1214 olacaksa, 2 tane bile çaldırır.
Bass Remote özelliği büyük kolaylık.
4 kanal amfi olacaksa, 308D4 uygun olmaz, hem 4 kanal Bass Remoteli amfi Kicker ZX 650.4 var 400-450 tl.
mustanggt39 hocam sizi çok bekledim sonunda yazdınız
zaten bunları sizin mesajlardan buldum ve ortaya çıkardım. ben fazla anlamıyorum hocam k.b. bunları evime alsam yeter demi hocam kutu bass olarak hangisini alayım.
bir de bunları alabileceğim uygun yerler bulabilirmiyim ankarada oturuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: salih efe
Ben evdeki Creative A500 5+1 ses sistemime subwoofer bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
ya da bir amfi alım öyle sub wofer bağlayabilir miyim lütfen bana yardım et
Bunlarla hiç uğraşma ayrı ayrı bişeyler almaya başlayacaksın o bu şu derken ooooooo hep zarardasın.Sağlam bir set al gitsin keyfine bak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X