Hey 94'lü . Kimseyi aşşağılama . Sana evimde ki sistemin fotosunu atarsam ağlarsın , belki de sadece egonu tatmin etmek için yazdın bunu kim bilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
Orijinalden alıntı: osmannn94
bu devirde hala tüplü tv kullananmı var
Hey 94'lü . Kimseyi aşşağılama . Sana evimde ki sistemin fotosunu atarsam ağlarsın , belki de sadece egonu tatmin etmek için yazdın bunu kim bilir ?
Hastayım 1,5 2 milyara lcd alanlara b.k gibi görüntüsü var renkler bi acayip kardeşim alacaksanız basın 5 milyar parayı kaliteli bişey alın haa yoksa benim gibi 5 milyar verecek durumun yoksa crt tv en güzel ve gecikmesiz görüntüyü verir.Düz ekran oldumu crt 2 milyarlık lcd den 3 kat güzel görüntü verir
Tüplü TV yi uzman bir servise ver ve buradaki akıllılara danışma. Birçoğu tehlikeli tavsiyelerde bulunmuş. Ayrıca Tüplü TV nin arkası kesilikle açılmamalı. 10.000 volt çarpılma tehlikesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: hipopotam
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
Orijinalden alıntı: osmannn94
bu devirde hala tüplü tv kullananmı var
Hastayım 1,5 2 milyara lcd alanlara b.k gibi görüntüsü var renkler bi acayip kardeşim alacaksanız basın 5 milyar parayı kaliteli bişey alın haa yoksa benim gibi 5 milyar verecek durumun yoksa crt tv en güzel ve gecikmesiz görüntüyü verir.Düz ekran oldumu crt 2 milyarlık lcd den 3 kat güzel görüntü verir
Aynen, kipada satılan 86 ekran 16:9 SABA CRT TV, hem de 100 hz, fiyatı da 400 tl idi en son... Hem büyük ekran, hem de görüntü kaliteli, ayrıca çok ucuz.
Kimileri diyebilirler yüksek tanımlı yayın diye ama daha yüksek çözünürlüklü yayınlar yaygınlaşmadan LCD almayı gereksiz buluyorum, hele ki HD Ready televizyonları hepten gereksiz buluyorum, çoğunun görüntüleri çamur gibi ve gölgeli.
ekranda mıknatıs gezdir, düzeliyor babaanneminkide böyle olmuştu. mıktanıs gezdirdim düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme