Şimdi Ara

EVDEKİ TÜPLÜ TV BOZULDU YARDIM BEYLER !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
39.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizim ve amcamın tv side aynı sorunu yaşattı,demanyetize aracı değişti ,bizlerdeki arçelik ve beko olduğundan 40-60 arası bir fiyata değişmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

televizyoncuya götür.

tv nin içinde renk kartı vardır. belkide tozda vs. temas etmiyordur pinleri.

kaç sene lik tv?

5 senelik falan . eski sayılmaz.

manyetik alan çözüm getirmedi. iiyice tozunu aldım oda çözüm olmadı. yani bana teknik servis yolu gözsüküyor
  • yorum atan herkesden allah razı olsun olmadı ama en azından teşhisi koydunuz. saolun ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin akbaş

yorum atan herkesden allah razı olsun olmadı ama en azından teşhisi koydunuz. saolun ....

istanbul anadolu yakasında isen dematize cihazını babamdan alıp yardım edeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

yorum atan herkesden allah razı olsun olmadı ama en azından teşhisi koydunuz. saolun ....

yok kocaelide oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

televizyoncuya götür.

tv nin içinde renk kartı vardır. belkide tozda vs. temas etmiyordur pinleri.

kaç sene lik tv?

merakımdan soruyorum acaba tv tamiratı ile uğraştınızmı,tv de renk kartı yoktur sadece tüpün boğaz kısmında rgb devresi var orada 3 tane transistör vardır renkleri düzenleyen..ve o transistörler ise öyle çok sık arızalanan bozunlan parça değildir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

yok kocaelide oturuyorum

Bu durumda senin evde yapabileceğin bişey yok..mıknatıs filan trafo hikaye..sadece dematize cihazı düzeltir sonrada büyük ihtimal PTC değişir bunu tamirci yapar al götür hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

bu devirde hala tüplü tv kullananmı var

Seni Dil Anlatım dersinden geçiren hocayı ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decepticon -- 15 Ocak 2011; 14:47:29 >
  • şimdi beinm tv yi götürmem uzun sürer. evde kimsede yok. başka zaman götürücem
  • Format at geçer
  • rengarenk olmuş itşe
  • üstteki danteli kaldır belki olur şaka bi yana bozulduysa at gitsin zaten tamir ederlerse kendinden pahalı tutabilir ama genede bi sor
  • Maddi durumunuz iyi ise bitane lcd tv alın derim inch'ne göre değişiyo fiyatlar 1000 liradan başlar yani.
  • Resistansı bozulmuş birader.Her zaman tekrarlar...
  • AYNISI BUGÜN BİZE OLDU . EVDEKİ (annemin odasındaki) tv bozuldu ama çok hafif. Sağ sol - alt ve üst köşelerde bir şerit mevcut

Bugün Tüplü TV Bozulma günü herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

AYNISI BUGÜN BİZE OLDU . EVDEKİ (annemin odasındaki) tv bozuldu ama çok hafif. Sağ sol - alt ve üst köşelerde bir şerit mevcut

Bugün Tüplü TV Bozulma günü herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

bu devirde hala tüplü tv kullananmı var

Evet arkadaşım, salonumuzda 72 ekran tüplü Sony var, ucuz LCD'lerin %70'inden iyi görüntü verdiğine de kalıbımı basarım.

Neyse uzatmayacağım.

Bizim ikinci televizyonumuz olan tüplü Arçelik de bozulmuş geçenlerde. Gerçi iyi dayandığını düşünüyorum 19 yıllık televizyon. Eve gidince bir kaç lehimini yenilerim, çalışmazsa tamirciye.
    Hiç görüntü gelmiyormuş, sadece standby konumunda duruyormuş. Sorun nedir ki acaba?

• @robotica

usta zaten hd yayın izlemedikten sonra lcd tv nin bi farkı yok. türk milleti alıyor. scart dan uydu bağlatıyor öyle izliyor

ben hd-smartın fiyatı düşerse anca alırım
  • Televizyon ayarlarında "demagnetizasyon" diye bir özellik vardır ona bas dang diye bir ses gelir ekran kayar düzelir düzelirse öyle düzelir.
  • Bobin ile halledilicek olay olmadı ptc değişir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.